Tocmai ce am parasit cu parere de rau litoral bulgaresc, unde am petrecut 6 zile foarte reusite cu familia mea, doi adulti si un copil de 5 ani.
Hotel Planeta este unul frumos cu camere foarte spatioase, am avut repartizata o camera la etajul 8 si era compusa din doua paturi cu saltele foarte comfortabile, O canapea de 2 m si ceva extensibila si un fotoliu foarte mare, TV cu ecran plat mare.
Baia de asemenea mare si pe hol era un dulap destul de Incapator.
Pe scurt:camera mare curata, prosoape curate in fiecare zi si mancare era pe toate gusturile.
Hotelul se afla aproape de plaja cam 5 minute cu copilul. Am mers la acest hotel la recomandarea unei cunostiinte si nu imi pare rau!
Daca m-as fi luat dupa review-urile anterioare nu l-as fi ales de aceea am decis sa impartasesc parerea mea!
Trimis de Lili82 in 07.07.19 20:49:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lili82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2022 Evitați! Mergeti in alta parte! — scris în 05.06.23 de ux129247 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Sa va spalati bine acasa la acest hotel nu aveti apa calda! [seara] — scris în 12.08.22 de ux126650 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanta reusita! — scris în 25.07.22 de ux126210 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta in Bulgaria pe timp de pandemie — scris în 26.08.20 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 5 stele bulgaresti — scris în 07.08.20 de Sorin78 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un hotel frumos de 3 * + — scris în 29.07.19 de sica25 din SâNPETRU [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand!! De evitat. Mancare oribila — scris în 23.07.19 de Loredana T din BUCURESTI