camera murdara, mocheta de pe jos murdara, frigiderul nu mergea a trebuit sa asteptam sa se repare, balconul murdar, sifonierul plin de praf,
mancare foarte proasta, peste stricat, numai carne de pui aveau, nici un gratar, vesela murdara, cafea foarte proasta, la copii daca aveti nu aveti ce le da de mancare, nuau dat pepene desi asta e sezonul, cateva felii de mere si portocale taiate ca salamul si foarte putine piersici sau nectarine daca aveai norocul sa apuci.
La barul piscinei trebuia sa stai la coada 10min, mai bine te lipseai.
Nu o sa mai merg la acest hotel.
Trimis de crishan* in 06.07.13 07:19:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crishan*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost anul trecut, era lux, imi pare rau, pur si simplu nu cred ce ati scris!
Parcarea se face in vecini la un hotel in constructie (anul trecut am fost), care are parcare pe doua nivele, cu plata. Sincer nu mai stiu cat a costat dar in orice caz acceptabil si bineinteles pazit24 din 24.
Hotelul dupa cum am mai scris nota 10din partea mea, de aia nu-mi vine sa cred ce s-a scris ultima data.
@Jazmina: Am fost si eu anul trecut si anul acesta, tot in iulie, odata cu autorul articolului, din pacate e adevarat in mare parte. Adica e plin de rusi si moldoveni de peste Prut care se imbata si urla noaptea.
Mancarea e mai slaba ca anul trecut, desi ai totusi ce manca, nu am vazut mancare stricatasi nici vesela murdara.
La barul de la piscina nu stai mult, dar evident ca trebuie sa urmaresti cand e mai putina lume.
Camera a fost una superior si avea mocheta foarte curata si era curat in camera si in baie.
Concluzia ca la acest hotel au scazut standardele drastic.
@marius_cristian: ne-am bucura să putem citi şi impresiile de anul acesta scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@marius cristian, din ceea ce ai scris reiese ca nu tocmai e cum scria crishan,
ai avut de obiectat doar despre turisti, asta nu se poate generaliza, eu de ex. anul trecut am intalnit compatrioti de ai nostri care au dormit pana dimineata pe sezlonguri de beti ce erau sau un barbat care a dat cu pumnul in lift ca nu avea rabdare la ora de varf si injura romaneste de era sa ma bag in pamant de rusine sau copilul ''Razvan''care a muscat din pizza si l-a aruncat inapoi pe tava...
- Dec.2022 Evitați! Mergeti in alta parte! — scris în 05.06.23 de ux129247 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Sa va spalati bine acasa la acest hotel nu aveti apa calda! [seara] — scris în 12.08.22 de ux126650 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanta reusita! — scris în 25.07.22 de ux126210 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta in Bulgaria pe timp de pandemie — scris în 26.08.20 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 5 stele bulgaresti — scris în 07.08.20 de Sorin78 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un hotel frumos de 3 * + — scris în 29.07.19 de sica25 din SâNPETRU [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand!! De evitat. Mancare oribila — scris în 23.07.19 de Loredana T din BUCURESTI