dezamagire totala de cum am ajuns, nu au parcare pt asta 7 euro pe noapte,
am luat camera cu vedere in fata hotelului ne au dat cu vedere in spate ne au luat si la misto desi platisem 7 euro pe zi de persoana si ptr asta, camere murdare, perne cu fire de par pe ele i-am chemat si le-am aratat si nici nu ia interesat,
mincarea sub orice critica, nu va lasati inselati de pozele care vi le arata ei in realitate este foarte urit Daca vreti un concediu reusit nu va ginditi la mincarea lor si la bautura lor care este de 2 bani.
Sint hoteluri de 3 si 4 stele care au servicii mai bune de 1000 de ori. Ginditi_va de 10 ori inainte de a opta ptr hotel PLANETA 5*
Trimis de qaseem_samy in 29.08.11 18:23:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: LA IBEROSTAR SI LA NISIPURI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (qaseem_samy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Hai ca asta e sub orice critica! La ce va asteptati la 300 euro??
Am vazut ca ati fost la Iberostar. Acolo clar ati fost multumiti, dar ati platit cateva sute de euro in plus!
"nu au parcare pt asta 7 euro pe noapte" - Dar d-voastra nu v-ati informat dinainte ca parcarea e 15 leva/noapte?
"nu va lasati inselati de pozele care vi le arata ei in realitate este foarte urit" Adica noi punem poze cu mancarea de la alte hotele, ca sa-i pacalim pe oameni??
De ce va duceti la un hotel la care platiti 300 euro 2 persoanecand voi vreti servici de 2000 de euro?? La ce va asteptati? La caviar, jacuzzi, piscina in camera si limuzine?
..... la piscina proprie si un mahaburez care face vant cu o frunza de palmier.......
Cred ca "qaseem_samy'' a fost cazat la hotel Planeta din Somalia - deoarece descrierea sa este total eronata - pozele vorbesc. Ar fi trebuit sa posteze cateva poze pentru a convinge!!!
La majoritatea hotelurile din Bulgaria pretul parcarii este 10 - 15 leva, asta se stie inca inainte de a pleca de acasa. Altii ar fi fost fericiti ca au gasit parcare deoarece este stiut faptul ca hotelurile bulgaresti stau cam prost la acest capitol. Iar despre nota de 3.15 data hotelului - Fara Cuvinte - este solidara cu titlul review-lui. Pana si hotelul din Crevedia obtinea punctaj peste 6.
Nu mai dezinformati!!! - Mergeti cu incredere la acest hotel -calitate/pret este excelent. Am fost si la hotel de 4 stele cu pret dublu fata de acesta si cu aceleasi bauturi (ca doar nu ati platit UAI) si cu mancare mult mai slaba. La punctajul de 12.5, inseamna ca ati mancat numai paine cu ceapa! Incredibil! Mai ramanea sa ne spuneti ca faceti parte din partidul lui Udrea!!!
Si la "Plaja si marea " de ce ati acordat 70 %? Intr-un review trebuie sa scrieti toate detaliile care v-au nemultumit sau v-au satisfacut pe care, deasemenea le notati si la gradul de satisfactie. Asa ca, de ce ati acordat 70 % la "Plaja si marea "?
- Dec.2022 Evitați! Mergeti in alta parte! — scris în 05.06.23 de ux129247 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Sa va spalati bine acasa la acest hotel nu aveti apa calda! [seara] — scris în 12.08.22 de ux126650 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanta reusita! — scris în 25.07.22 de ux126210 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta in Bulgaria pe timp de pandemie — scris în 26.08.20 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 5 stele bulgaresti — scris în 07.08.20 de Sorin78 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un hotel frumos de 3 * + — scris în 29.07.19 de sica25 din SâNPETRU [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand!! De evitat. Mancare oribila — scris în 23.07.19 de Loredana T din BUCURESTI