BINE: - camerele foarte mari, curate, destul de elegant hotelul, balcoane mari, piscina exteriara maricica, restaurantul foarte frumos, wireless, bar non-stop, jocuri pentru copii in holul hotelului, pretul rezonabil, hotelul se afla in centrul statiunii aproape de plaja
RAU: prea putine lifturi, piscina interioara micuta, un jacuzzi cu apa murdara, parcarea foarte mica si destul de scumpa (10 leva/zi)
FOARTE RAU: mancarea si bautura - ORIBILE (pe bune!!!), in ultimile zile am mancat numai branza si rosii-erau singurele produse care prezentau siguranta restul erau cam dubioase: salam prajit, fasole fiarta cu ceapa, niste oua prajite cu bucati de diverse salamur si inca ceva negru... nu stim ce, prajituri cu gust de ebonita incinsa, vin acru... rau pe bune!!!
pacat de hotel si de locatie... la Sunny Beach e fain daca nu vrei liniste, e un fel de Mamaia, parca mai aglomerata...
Nu cred ca am mai merge a doua oara acolo pentru ca in Bulgaria sunt locatii mult mai bune decat aceasta
Trimis de maricika in 24.10.10 13:02:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Pomorie, Duni, Albena, Constantin si Elena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maricika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Felicitari pentru al doilea pas facut pe site, acela de a scrie impresii din vacantele tale. Privind catre destinatiile tale presimt ca ai foarte multe lucruri interesante de povestit, noi asteptam rabdatori si cuminti
Buna ziua,
Va rog sa mi ziceti... sistemul all inclusive la bar, bauturile, era cuprins intr-un interval orar anume?
Adica... auzisem ca bauturile se serveau doar in cateva ore... nu de dimineata pana seara...
multumesc!
o intrebare... barul de pe plaja este inclus la all inclusive sau e numai la ultra all inclusive? ... sau nu... de cand e deschis si pana la ce ora? multumesc.
- Dec.2022 Evitați! Mergeti in alta parte! — scris în 05.06.23 de ux129247 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Sa va spalati bine acasa la acest hotel nu aveti apa calda! [seara] — scris în 12.08.22 de ux126650 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanta reusita! — scris în 25.07.22 de ux126210 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta in Bulgaria pe timp de pandemie — scris în 26.08.20 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 5 stele bulgaresti — scris în 07.08.20 de Sorin78 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un hotel frumos de 3 * + — scris în 29.07.19 de sica25 din SâNPETRU [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand!! De evitat. Mancare oribila — scris în 23.07.19 de Loredana T din BUCURESTI