BUN
Am ales acest hotel pentru ca are camere suita pentru 4 adulti, iar noi avem 2 copii de 13 si 15 ani.
Drumul este cam greu pana in Sunny Beach, multe curbe si denivelari, dar am ajuns cu bine la hotel.
despre SERVICII
Doamnele de la curatenie trebuiesc chemate pentru a aduce hartie igienica, gel de dus, sampon, altfel nu se obosesc sa faca curat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Au camere super, aerul conditionat functioneaza foarte bine, saltele confortabile.
Am dormit super bine, confort maxim.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
La restaurant se asteapta cam mult sa prinzi masa libera la pranz si seara, trebuie sa te duci devreme.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Marea arata super, plaja curata, nisipul fin.
Un minus este faptul ca nu au bar pe plaja si umbrele.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Animatorii simpatici, mai mult pentru copii mici.
Le-ar trebui un dj care sa faca atmosfera, sa fie ceva si pentru adulti.
Trimis de ux126210 in 25.07.22 14:24:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Am fost la Nisipurile de Aur, Albena si Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux126210); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux126210: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126210 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Dec.2022 Evitați! Mergeti in alta parte! — scris în 05.06.23 de ux129247 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2022 Sa va spalati bine acasa la acest hotel nu aveti apa calda! [seara] — scris în 12.08.22 de ux126650 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2020 Vacanta in Bulgaria pe timp de pandemie — scris în 26.08.20 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 5 stele bulgaresti — scris în 07.08.20 de Sorin78 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un hotel frumos de 3 * + — scris în 29.07.19 de sica25 din SâNPETRU [BV] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand!! De evitat. Mancare oribila — scris în 23.07.19 de Loredana T din BUCURESTI
- Jul.2019 Hotel de 2* in privinta mancarii — scris în 23.07.19 de Madalinasof din BUCURESTI - nu recomandă