Plajele din vest sunt superbe de privit si cam atit au pietricele care te supara rau la picioare
apa a fost rece la unele
trebuie sa depui ceva efort sa cobori si sa urci, este foarte periculos sa stai pe lânga stânca abrupta [cei care au fost In croaziera dupa noi au zis ca o pereche de tineri din serbia le-a cazut un bolovan de vreo 10 kg. pe picioare si ia accidentat rau]
nu dati 5 e la parcare puteti sa parcati chiar cu 50 m. înaintea parcari
nu prea este indicat sa vizitati plajele cu scuteru - ajungi seara la hotel frânt
cel mai indicat sa aveti masina si sa faceti 2,3 plaje intr-o zi sa puteti face si un pic de plaja.
Trimis de RUSTICCO in 13.07.14 17:20:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RUSTICCO); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@RUSTICCO - Buna... stiti cumva cum sunt plajele din Perigiali (hotel Nostos) si Ligia (Polixenis room) pt. ca acolo am facut rezervare si vreau sa ma hotarasc in functie de plaja la care ramin. ? De plaja din Ligia am auzit ca este cu pietre... cum este cea din Perigiali?
Multumesc si astept un raspuns.
- Aug.2021 Puțin... albastru unic de Lefkada — scris în 16.10.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De ce iubim Lefkada. Part 5 — scris în 06.09.20 de onlyoctavian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De ce iubim Lefkada. Part 4 — scris în 06.09.20 de onlyoctavian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De ce iubim Lefkada. Part 2 — scris în 06.09.20 de onlyoctavian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Lefkada – o perlă din coroana Eladei (2) Vamos a la Playa! (IV) — scris în 01.04.20 de Artiglio din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Lefkada – o perlă din coroana Eladei (2) // Vamos a la Playa! (III) — scris în 14.03.20 de Artiglio din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Lefkada – o perlă din coroana Eladei (2) // Vamos a la Playa! (II) — scris în 25.02.20 de Artiglio din HUNEDOARA - RECOMANDĂ