ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.10.2014
prieteni
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIPĂREȘTE
URMARE de aici
Intrucat am hotarat sa facem excursile optionale pe cont propriu avand inchiriata o masina, am decis sa vizitam si aceasta plaja faimoasa.
Am pornit din Hersonissos inspre Ag. Nikolas si cam dupa 2 ore am ajuns la destinatie.
Plaja este mirifica fiind inconjurata de o padurice de palmieri salbatici. Apa este desul de adanca in aceasta parte si cu pietroaie mari la mal.
Pe partea dreapta a plajei se poate urca sus pe un deal pe niste scari de unde se pot face niste poze superbe.
Pe plaja se gaseste o taverna si un bar cu terasa asezata exact intre palmieri. Pretul a doua sezlonguri cu umbrela este de 9 euro.
In concluzie acesta este inca un loc de vis ce merita vizitat daca ajungeti in Creta.
## end review sc
Trimis de aaandreea in 07.10.14 15:09:44
Trimis de aaandreea in 07.10.14 15:09:44
Validat / Publicat: 07.10.14 15:55:19
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aaandreea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.25458046 N, 26.26467337 E - neconfirmate încă
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Plaja cu palmieri Vai:
- Jun.2022 Vai vai ce țeapă este la Vai Beach! — scris în 17.06.22 de roxanadracu din RAMNICU VALCEA
- Jun.2021 Vai ce plajă cu palmieri! — scris în 11.07.21 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Descoperă o pădure unică în Europa! — scris în 12.01.18 de xpac din ALEXANDRIA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Plaja cu palmieri de la Vai - farmecul regasirii lucrurilor simple — scris în 17.08.13 de Xla din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 O plaja de vis — scris în 16.08.13 de dana ionescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Oaza din desertul Cretan, unica plaja cu palmieri lasata de Dumnezeu in Europa, Vai. — scris în 22.09.10 de octaviansz din PREDEAL - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Trage aer in piept! — scris în 16.12.09 de lygya7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]