Am fost la acest hotel in perioada 2-4 August si pot spune ca este un hotel exceptional. Tocmai ce ne terminasem sejurul la hotelul Sol Nessebar Mare (impresii aici) ne-am gandit sa ne mai prelungim vacanta la acest hotel.
Voi incepe sa vorbesc despre aspectele care, consider ca va intereseaza.
Drumul: A fost un drum destul de lung. Am luat-o pe ruta Giurgiu-Russe-Varna-Nessebar. Am facut in jur de 500 km in aprox. 7 ore cu tot cu opriri. Au drumuri foarte bune astfel incat nu am intampinat nicio problema.
Cazarea: S-a facut imediat. Ne-am dus, am cerut camera, am dat un avans mic si imediat ne-a cazat. Am fost foarte multumiti caci, cu toate ca eram 4 membrii in familie, au dorit sa ne dea camera doar cu 3 paturi (doar aceasta mai ramasese libera).
Camera: Este destul de spatioasa. Mobilierul este nou, curatenie. Pe parcursul sederii noastre s-a facut simtita si prezenta femeii de servici. Balconul camerei este foarte mare.
Mancarea: A fost foarte buna. Am avut doar micul dejun inclus. A fost tip A La Carte. Aveam de ales dintre 7 feluri de meniu.
La pranz am comandat 4 portii de mancare cu o salata si desert si am platit doar 35 leva. Se mananca foarte bine aici si foarte ieftin.
Cel mai greu este sa te intelegi cu ospatarul pentru ca nu prea stie engleza.
Plaja: Este foarte curata, lata si spatioasa. Apa marii este curata. Chiar am remarcat ca nu au fost deloc alge. Intrarea este lina. Sezlongurile si umbrelele se platesc. Nu stiu exact cat. Fiecare hotel are un spatiu amenajat undeva la inceputul plajei, un fel de balconase cu sezlonguri si umbrelel unde poti sa stai gratis. Spatiul hotelului nostru avea mocheta pe jos dar la undele era nisip.
Parcarea: Este in fata hotelului si este gratuita. Masina este si pazita de cei de la hotel.
Locatia: Dupa ce treci de Nessebar, trebuie sa continui inca 2-3 km drumul spre Ravda-Burgas si vei descoperi lantul Sol Nessebar. Dupa mai mergi vreo 500 de m. Hotelul este amplasat chiar pe malul marii, in prima linie.
Dupa ce iesi in strada principala, la cativa metri de hotel se afla statia Entertaiment Bus. Este un autobuz precum cel din Londra care te plimba pana in Old Nessebar. Costa 2 leva/pers. Dar daca oricum nu te dai jos in Old Nessebar iti va lua din nou banii ca sa te intorci inapoi.
In concluzie ne-a placut foarte mult. Statiunea este cea mai noua si se dezvolta cel mai rapid. Sunt foarte multe hotelute aproape de mare. In mare parte clientii sunt Bulgari, insa nu ne-a deranjat deloc.
Recomand hotelul famililor cu copii dar si cuplurilor care doresc o vacanta mai linistita.
Trimis de Raluca.Ioana in 09.08.13 13:32:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Raluca.Ioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.65220500 N, 27.69438700 E - neconfirmate încă