O vacanța minunata in pandemie!
Îmi era dor de serviciile oferite de resorturile din Turcia. In condițiile actuale, aceasta tara fiind considerata zona rosie, ne-am luat inimioara in dinti și am plecat la resortul Pine Beach. Am avut o camera in hotel cu vedere la grădina din 2.09,7 nopti.
Zborul l-am avut cu compania Tarom, totul a OK. Surpriza am avut-o la autocar, eram 3 familii (7 Adulți și un copil) care mergeam la acest resort și am fost dusi direct. Eram numai noi, nu ne cunosteam, ne-am cunoscut in autocar.
Resortul este situat intr-o adevarata grădina botanica plină de pini, portocali, lamai, rodii, flori de tot felul.
Recepția mare și frumoasa. Am fost serviți cu vin spumant, limonada, ciocolata, rahat. Am fost cazati imediat. Personal serviabil și binevoitor.
Am avut o vacanța minunata, păcat ca a fost prea scurta!
despre SERVICII
Foarte bune
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am primit o camera la etajul 3, mare curată, cu 3 paturi, un fotoliu, un birou mare, cu set de cafea, ceai, căni, pahare. In el era și minibarul aprovizionat cu 2 sucuri neacidulate, apa minerală, Coca cola, fanta si bere Tuborg la cutie. 4 ape plate, o punga de stixuri si o prajitura. Se completa zilnic ce consumat. Mai tarziu a apărut și o sticla de vin de rodii.
Televizor cu posturi Turcești, rusești, nu prea l-am folosit.
Aparatul de aer condiționat funcționa bine dar nu am avut nevoie de el. Baie curată, dotata cu produse personalizate de baie, miroseau a pin, pila de unghii și ce mai era pe acolo, erau destule, noi nu le-am folosit.
Prosoape albe, pufoase, se schimbau zilnic. Am avut halate de baie și papuci. Curățenia se făcea zilnic, lenjeria o schimba la 2 zile.
Balconul cu vedere la acoperișul recepției și la pădurea de pini, dezavantaj, camera era in apropierea barului de la receptie, avantaj (multe băuturi de import, bere la sticla, sucuri îmbuteliate). Pe balcon aveam o măsuță, 2 scaune și un uscător.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurantul principal este amplasat la etajul unu, are o terasa frumoasa cu vedere la pisciene și mare. Terasa are și o zona in care se poate fuma.
Multe feluri de mâncare, gătită, carne de pui, curcan, prepeliță, vita, oaie fripte, la cuptor, peste păstrăv, somon, dorada, biban de mare fripte, salate, aperitive, dulciuri, produse de patiserie, fructe și multe altele. Nu aveai cum sa pleci nemâncat.
Băuturile le serveau ospătarii, berea o luai și singur. Cu mâncare te serveau ei, din spatele unor panouri de plastic. Purtau măști și mănuși.
O gama mare de mâncare pentru copii, scaune infoliate. Si aici personalul era drăguț și serviabil. Sa tot mănânci. Este hotelul unde, dacă vrei și poți, mănânci și bei toată ziua.
La barul de lângă restaurant, era și o cofetărie. Serveau dimineața cafea, sucuri și înghețată la pahar sau ambalata Algida. După masa, aveau și prăjituri, plăcinte.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja lata, cu nisip, șezlonguri. umbrele, măsuțe și un vas gen ghiveci pentru gunoi. Dimineața dezinfectau tot!
Intrarea in mare este lina, după aproximativ 4m ajungea la 1,5 m. In apa erau pietricele mărunte, in dreptul salvamarului era nisip.
Pontonul era împărțit cu hotelul Papillon, avea șezlonguri, Copertine, bar.
Prosoapele puteai sa le schimbi de la ora 8 la 18 la turnuletul de lângă căsuța unde se făceau gheolzeme. Tare bune erau aceste specialități turcesti! Tot de la căsuța puteai lua și ayranul.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Începând de la ora 10, echipa de animație chema turiștii la tot felul de jocuri: volei pe plaja, boccea, darts, agua gam și altele.
Seara, pe scena, erau spectacole și premierea copiilor și adulților care au participat la diverse activități. Urmau spectacole pentru adulti, o formatiede motocicliști, de dansatori, in fiecare seara era altceva. Puteai sa stai la spectacol și pe șezlongurile aranjate frumos pe iarba, 2 cu o măsuță. Deschideau și un bar, unde serveau vin, bere, vin spumant și sucuri.
Trimis de nitul in 21.09.21 19:32:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nitul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... d=105482&hid=89.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Mă bucur că ai apreciat acest hotel și mulțumesc mult pentru descrierea foarte detaliata și extrem de utila.
Vom ajunge și noi la acest hotel la finele lui august. Îți mai amintești care erau preturile de închiriere a baldachinelor și care era tariful și condițiile pentru rezervare la a-la-carte? Nu am găsit nicăieri online aceaste informații. Mulțumesc!
@andrapg: Nu știu, nu am închiriat și nu am rezervat la niciun restaurant. Cred că puteți întreba la recepție sau la agenția de unde ați cumpărat sejurul. Vacanță frumoasa!
- Jun.2022 Cu siguranta este de revenit, raport calitate pret extrem de corect — scris în 23.07.22 de craciun8921 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 August Maritim Pine Beach Resort — scris în 14.08.19 de Zalau din ZALAU - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Sejur reusit in Belek, Turcia, Maritim Pine Beach — scris în 18.10.18 de Sorin544 din ZALăU - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cazare ok, masa super, servici de nota 10 — scris în 25.07.18 de incognito_icd din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Maritim Pine Beach Resort Club Belek — Dezamăgitor. 3 stele maxim — scris în 25.09.17 de lianamaria77 din DEVA - nu recomandă
- Oct.2016 Totul la superativ — scris în 09.10.16 de ioana1101 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Hai sa fim seriosi!!! — scris în 29.09.10 de cocolino26* din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă