Un hotel rezonabil pentru pretul si numarul de stele afisat.
Nu e recomandat pentru pretentiosi.
Camera suficient de mare, aer conditionat individual, minifrigider, prosoapele si asternuturile au fost schimbate zilnic, terasa cu scaune si masa. Nu are sea view.
Daca esti carcotas si cauti in colturi (la baie) poti avea surprize mai putin placute, dar nu uita cat ai platit in comparatie cu tarifele de 4-5 *.
Gradina, cel putin privelistea din camera mea era suficienta pentru a-mi crea buna dispozitie in fiecare dimineata.
Mancarea suficienta, nu a existat zi in care sa nu gasim ceva pe placul nostru, dar au existat multe zile in care erau mai multe feluri gustate cu placere. Luand doar cate putin din felurile alese, ajungi usor la excese.
Suc la dozator, apa, lapte, ceai, cafea. Alcoolice nu ma pronunt.
Piscina suficient de mare, cu topogan, dar eu am preferat marea.
Plaja proprie, cu nisip, sezlonguri si umbrelute. Intrarea in mare, depinde de rabdarea fiecaruia de a cauta zona fara pietre- o fasie de circa 2m care insa nu e continua, dupa care urmeaza iarasi nisip.
Trimis de ovi20 in 18.04.08 06:40:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ovi20); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.89555600 N, 27.27277800 E - neconfirmate încă
- Aug.2019 Nu este hotel de 3 stele — scris în 06.09.19 de ionnee74 din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă
- Sep.2012 Nu mai scrieti prostii — scris în 01.10.12 de savinicu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Din nou Pigale Beach — scris în 06.09.12 de mbrandusa din BăILE HERCULANE [CS] - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Un sejur la un hotel unde nu m-as mai intoarce — scris în 23.08.12 de negrila_ovidiu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Dezamagire mareee — scris în 07.09.12 de erdogan din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2012 Prima experienta in Turcia — scris în 10.07.12 de Adri@n77 din DR.TR.SEVERIN - RECOMANDĂ
- Jan.2012 o vacanta inedita — scris în 19.07.12 de mitrachelili din BUCURESTI - RECOMANDĂ