Tocmai ce ne-am intors si pot spune ca a fost totul in regula pentru cat am platit. Sigur ca ar fi fost bune un teren de sport sau o sala de fitness si altele, dar pentru ce am mers noi acolo, adica pentru plaja, apa, odihna a fost super. In asa masura incat trebuia sa ma uit la telefon ca sa stiu ce zi e.
Mancarea a fost foarte buna, micul dejun pare saracacios, dar in realitate manaci de rupi. Eu luam in fiecare dimineata 2, 3 felii de sunca, 2 de branza, o rosie, iaurt combinat si din cel simplu si de fructe, o felie de paine cu un cub de unt si cu unul din multele gemuri puse la dispozitie sau miere, in alte zile luam felii de chec pe care le mancam cu fineti, zilnic compot de piersici sau salata de fructe. Sotul a venit cu cerelalele de acasa, pt ca mananca un singur fel si isi lua de acolo laptele.
Suc la discretie de 3 feluri, ceai, lapte, cafea. Si apropo de cafea, dimineata cand mergeam noi la 7. 30 era super super. Am mai fost intr-o zi si pe la 10 fara ceva sa mai beau o cafea si nu mai era buna. Probabil ca pe final o indoiau cu ceva apa. Despre mancarea de seara n-are rost sa mai scriu era super buna si super multa. Doar figurantii pot spune ca au fost nemultumiti.
Camera e de ajuns de buna, ai tot ce iti trebuie, ca doar nu te duci sa stai in camera. La noi frigiderul a fost in regula, am facut chiar si gheata in el.
Drumul spre plaja nu m-a deranjat deloc, noi am folosit doar scarile. Pana la urma e vorba sa urci niste scari. Cam cate urci si la bloc pana la etajul 3 sau 4. Plaja este excelenta pentru familiile cu copii: nisip, apa curata si mica, fara arici, cu foarte putine pietre ici colo. Exista si o faleza frumoasa pe care te poti plimba seara, sunt destule taverne, am descoperit si locul cu jocuri unde ne-am distrat in veo 2 zile si noi cei mari si copiii.
Sunt si jocuri pt cei mici multe, dar si vreo 2, 3 pt cei mari. Pe noi ne-a amuzat f tare jocul de baschet cu cosurile plimbarete. Va spun clar ca pt pretul de 440 de euro a fost foarte bine. Cine isi doreste mai mult de atat ar trebui sa si plateasca in consecinta.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinutzab); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.26122100 N, 23.49201900 E - CONFIRMATE
- Aug.2019 Un sejur foarte frumos! — scris în 23.09.19 de Aura_Mariana din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Philoxenia Hotel - concediu de 4 stele — scris în 24.05.19 de MANDOX din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Philoxenia reloaded — scris în 29.09.18 de michirec din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Relaxare şi bună primire la Philoxenia hotel bungalows din Psakoudia — scris în 17.06.19 de lauraned din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Philoxenia Bungalows asa cum am vazut-o eu — scris în 25.10.17 de terente din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Din nou la Hotel Philoxenia — scris în 09.08.17 de crissy_kris din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Philoxenia Bungalow un loc pt un concediu ideal — scris în 09.09.16 de Myka din BUZAU - RECOMANDĂ