Am petrecut un sejur de 7 zile in acest hotel minunat, in perioada 09 -15 aprilie insa pot sa spun ca in aceasta perioada desi am facut plaja in fiecare zi, apa era foarte rece iar in piscina hotelului, de altfel foarte mare si frumoasa, nu a indraznit nimeni sa intre pentru ca apa era rece ca gheata. Hotelul are si o piscina interioara cu apa incalzita (intr-o cladire separata de hotel).
Hotelul este format din 3 corpuri si foarte multe bungalouri. Cu privire la acest aspect vreau sa precizez ca Agentia de turism de la care am cumparat biletele, ori nu cunostea amplasamentul hotelului ori prezenta hotelul in asa fel incat sa mai dai niste bani in plus. In acest sens vreau doar sa precizez ca nu trebuie sa va lasati pacaliti de agentie cand va informeaza ca restaurantul principal este departe de cladirea principala. Nu este asa pentru ca hotelul este format din 3 cladiri, foarte apropiate intre ele (cca 20 m) având in fata o piscina foarte mare. Astfel, o cameră in clădirea principală costă cu 50 euro mai mult decat o camera din alt corp al hotelului.
Hotelul are plaja privată, însă dacă doriti o cameră langă plajă este mai dificil de nimerit pentru ca plaja este destul de departe de hotel, astfel încât va trebui sa optaţi pentru o cameră într-un bungalow apropiat de plajă. Bungalourile sunt amplasate în toată gradina hotelului care se întinde de la clădirea principală până la mare, fiind posibil să nimeriţi întrun bungalou care nu este apropiat nici de mare nici de pişcină.
Bungalourile sunt foarte frumoase, inconjutate de flori si verdeata.
Deasemenea, plaja este frumoasa, cu teren de fotbal (aici este super amuzant pentru ca fiecare jucator vorbeste in limba lui.)
M-a impresionat faptul ca in hotel nu au acces decat cei care sunt cazati, astfel incat chiar te simti in siguranta. Am vrut sa vad amplasamentul altor hoteluri dar nu mi s-a permis.
Taxiurile sunt foarte ieftine, dar e bine sa negociati inainte de a va urca. Daca stabiliti pretul de la inceput nu sunt nici un fel de probleme pentru ca sunt seriosi. Spre exemplu, de la hotel pana in centrul orasului Hurghada am platit 4 dolari. Oricum, orasul este foarte murdar si iti doresti sa ajungi cat mai repede la hotel. Excursiile organizate sunt foarte obositoare si ar fi pacat sa va pierdeti timpul plecand dintr-un asemenea hotel unde ai tot ce iti doresti. Daca doriti sa vedeti Egiptul este indicat sa optati pentru circuit.
Trimis de mary_chirea in 14.01.09 09:48:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mary_chirea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2024 Vacanta reusita la un pret de weekend in Mamaia — scris în 08.05.24 de dan_nek123 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Super vacanta in Egipt — scris în 09.10.21 de Lili67Rom din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ok! O vacanta reusita, la un pret mic — scris în 18.07.21 de avumit din ORADEA/SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un hotel de 5* dar de nota 5 — scris în 10.07.19 de ovulpehoata din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2019 Conditii foarte bune — scris în 08.07.19 de dimonty din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Sonesta Pharaoh Beach Resort — scris în 16.07.17 de soacramea13 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Un sejur de neuitat in Hurghada — scris în 20.06.11 de rsimona din BUCURESTI - RECOMANDĂ