BUN
Vacanta reusita la un pret de weekend in Mamaia
Am fost la Paraoh Azur la sfarsitul lunii aprilie, 4 adulti, 2 camere. Pret per camera 820€ cu avion din Bucuresti, 7 nopti.
Am fost cazati intr-un bungalow (619, o sa las poze cu harta) foarte aproape de mare, practic un apartament cu 2 camere, bucatarie si 1 balcon mare, asta pentru suma modica de 12$ dati la receptie
Resortul este foarte mare, dar au o masina de la receptie la mare, din 10 in 10 min, sau poti telefona la receptie si vine sa te ia special
Plaja foarte ok, cu nisip. Intrarea in mare se face pe ponton, care nu este foarte lung, asta din cauza fluxului si al refluxului
Echipa de entertainment foarte ok, au si club de noapte
O singura piscina si fara topogane
Mancarea nu este ca in Turcia, dar nu pot spune ca nu ai ce sa mananci, vita la cuptor, pui pe gratar si peste.
In camera unde am stat mobila nu era chiar noua, dar era foarte curat, zugrăvit proaspat (altii s-au plans de furnici in camera, eu nu am vazut, cel putin unde am stat eu)
Per total, daca gasiti un pret bun, hotelul este ok
Trimis de dan_nek123 in 08.05.24 12:35:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Titanic palace hurgada
- Alte destinații turistice prin care a fost: Antalya
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan_nek123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dan_nek123: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@dan_nek123: Prețul completat în caseta tehnică -- 820 € -- a fost pentru 2 adulți, așa e? (și nu pentru 4 adulți, cuu ai completat anterior - am modificat noi, în „2 adulți” )
- Sep.2021 Super vacanta in Egipt — scris în 09.10.21 de Lili67Rom din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ok! O vacanta reusita, la un pret mic — scris în 18.07.21 de avumit din ORADEA/SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un hotel de 5* dar de nota 5 — scris în 10.07.19 de ovulpehoata din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2019 Conditii foarte bune — scris în 08.07.19 de dimonty din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Sonesta Pharaoh Beach Resort — scris în 16.07.17 de soacramea13 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Un sejur de neuitat in Hurghada — scris în 20.06.11 de rsimona din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Vacanta de cosmar — scris în 03.08.10 de simonici21* din BUCURESTI - nu recomandă