Este una din cele mai frumoase pesteri pe care le-am vazut, are 21km se merge cu mocanita (trenulet), doar 2 km sunt vizitabili.
Are niste stalactite si stalagmite rare.
Biletul de intrare costa 18 euro dar merita toti banii!
Trimis de mariana in 21.10.08 16:20:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.78262200 N, 14.20360600 E - CONFIRMATE
Viziteaza Pestera Ursilor (Bihor) si Pestera Muierilor (Gorj) ! Merita, dar trebuie mers pe jos !
multumesc de recomandari, le-am vizitat in anii trecuti, comparatii nu fac pt. ca pt. mine fiecare este frumoasa in felul ei (in ochii mei de turist).
Ai dreptate - fiecare este frumoasa - nu credeam sa ai atata experienta speologica - scuze ! Si excursii frumoase in continuare ! Mine de sare ai vizitat vreodata ?
relu: multumesc! La noi in tara nu am fost decat la Praid in salina si am mai vizitat pestera Polovraci, Poarta lui Ioanele si ghetarul de la Scarisoara. Am mai vazut o mina de sare in Hallstat (Austria) mai micuta, draguta si in Pietra Ligure (italia) am mai vazut o pestera asemanatoare cu pestera Ursilor, foarte frumoasa.
La speologie nu ma pricep dar m-am obisnuit cand plec in concedii sa ma documentez despre atraciile zonei respective si avand si o varsta acum sar peste cluburi si discoteci si bat muntii, castele, pesteri, cascade.
- Jul.2021 O altă călătorie spre centrul pământului — Postojna Jama — scris în 13.08.21 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Postojna, diamantul sloven — scris în 14.04.20 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Postojna Jama — scris în 12.06.17 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Pestera Postojna — scris în 02.08.16 de narcissa din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Postojnska Jama - Locul in care mi-am pierdut epitetele — scris în 10.09.15 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O superba pestera, un minunat castel — scris în 03.09.15 de nini83 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Postojna, cea mai mare pestera din Europa si cea mai vizitata pestera din lume — scris în 27.11.14 de andreea_c din TIMISOARA - RECOMANDĂ