Am rezervat o camera dubla si un apartament la aceasta pensiune. Camera a costat 90 euro/zi (inclusiv mic dejun), iar apartamentul a costat 100 euro/zi fara mic dejun. Pe site puteti vedea marimea camerelor, ele sunt foarte mari. de exemplu apartamentul are 85 m2, are o bucatarie echipata cu de toate.
Eu am fost intotdeauna impotriva sa petrec concediu intr-un apartament, dar acum am vazut diferenta. Daca iei cu demipensiune intr-o pensiune micul dejun este OK, dar cina de obicei lasa de dorit. Daca ai bucataria ta, te poti duvce la cumparaturi la un Supermarket si poti cumpara semipreparate care le poti pregati in 20 min. Avantajul este ca poti sa-ti ei ce iti place si la un pret mult mai avantajos. De exemplu, pentru 4 zile pentru 4 adulti si 2 copii am cheltuit 150 euro.
Deci cine vrea sa mearga la Ski cu cheltueli minime, recomand sa rezerve un apartament.
Trimis de BogdanHrisca in 25.06.12 09:36:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Kitzbühl, Solden, Kaprun, Zillertal, Stubai Tal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BogdanHrisca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.