Am ajuns seara tarziu (ora 22) si din nefericire privind la adresa de pe site am ajuns la pensiunea Lucinel 1... si in urma unei discutii telefonice cu D-ul Lucian lucrurile s-au lamurit.
Ajungand la Lucinel 2 am fost asteptat de D-nul Nicusor (as zice ca e cel ce se ocupa de toate) si care a reusit sa ne asigure in serviciul bun pe toata durata sederii.
Pensiunea se incadreaza la un regim de trei margarete cu avantajul unei zone linistite care it iti confera o atmosfera naturala de relaxare.
In concluzie:
++ - curatenie, pozitie, si D-nul Nicu care merita toata admiratia pt amabilitatea sa.
--- - Atitudinea patronului (Lucian) care a incercat sa ma convinga CA e cumva greseala mea ca nu am verificat nu stiu ce mesagerie si nu am inteles in ce locatie trebuia sa fiu... ca El detine trei locatii si nu poate tine pasul cu ficare sosire a fiecarui client incheind fiecare nota explicativa cu un ,,OK!!!"
Trimis de Rav in 03.11.13 23:31:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rav); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Pensiunea Lucinel 2" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
@Rav: media notelor 9.1 și recomandare = NU?
Vreau doar să mă asigur că nu cumva este o greșeală undeva (fie la note, fie la recomandare)
Va multumim pentru impresiile dvs D-le Rav, si va asteptam cu mare placere si cu o alta ocazie la noi.
In prezent lucram la elaborarea unei noi modalitati de comunicare si rezervare, care sa evite in viitor confuziile si neintelegerile... cea actuala se pare ca nu mai este una ideala si va trebui sa o adaptam formatului smartphone (pe care-l detine deja toata lumea), astfel va putea fi salvata pe smartphone si accesata oricand la nevoie, fara a mai fi nevoie printarea ei!
Multe salutari din partea d-lui Nicusor care va multumeste pentru cuvintele frumoase.
NB lucian64 este (sau a fost) reprezentant al unității
- May.2018 Românii de lângă Viena — scris în 30.05.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Revelion la Viena 2015-2016 — scris în 14.01.16 de alexu din BRăILA - nu recomandă
- Dec.2014 Sejur de Craciun la Viena, cu cazare la Lucinel 2 — scris în 30.12.14 de ionalexandrudan din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Sejur de 1 decembrie la Pensiunea Lucinel — scris în 05.12.14 de flor1n76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Lucinel 2 — scris în 30.09.14 de luke skywalker din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2014 Cazare si masa ok — scris în 14.09.14 de Adi Bucuresti din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Lucinel 2 - o pensiune foarte frumoasa — scris în 14.07.14 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ