Am fost asteptati cum se cuvine de dl. Lucian, cu palinca, visinata, suc de cirese si chec. Ospitalitatea dnului Lucian s-a vazut de la bun inceput. Ne-a explicat pe tot ceea ce trebuie sa facem ca sa vizitam Viena. Informatiile furnizate de dnul Lucian sunt de cea mai mare importanta. Fara a avea harta de la dansul si fara explicatiile lui nu ne-am fi descurcat usor in Viena.
Apartamentul in care am locuit cu sotia, fica si ginerele meu a fost asa cum l-am vazut in prezentare. Lenjeria a fost schimbata zilnic iar apartamentul stralucea de curatenie,
Nu mai vorbesc despre linistea de la pensiune si posibilitatea de a te odihni la aer curat cu familia dupa o zi obositoare in oras.
Micul dejun este foarte consistent si variat. Poti beneficia foarte bine de frigiderul din living pentru ceva pus la rece.
La finalul sejurului chiar am beneficiat de o reducere de 5 euro/noapte din partea domnului Lucian.
Noi ne-am simtit excelent si nu ne-a lipsit nimic din ce ar fi putut fi un sejur excelent.
Merita sa va cazati la aceasta pensiune. Voi reveni cu placere la anul din nou.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de balutag in 17.08.13 22:25:06
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (balutag); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2018 Românii de lângă Viena — scris în 30.05.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Revelion la Viena 2015-2016 — scris în 14.01.16 de alexu din BRăILA - nu recomandă
- Dec.2014 Sejur de Craciun la Viena, cu cazare la Lucinel 2 — scris în 30.12.14 de ionalexandrudan din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Sejur de 1 decembrie la Pensiunea Lucinel — scris în 05.12.14 de flor1n76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Lucinel 2 — scris în 30.09.14 de luke skywalker din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2014 Cazare si masa ok — scris în 14.09.14 de Adi Bucuresti din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Lucinel 2 - o pensiune foarte frumoasa — scris în 14.07.14 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ