Am stat la aceasta pensiune patru nopti, incepand cu 20. 07. 2010. Am fost doua familii din Bacau, fiecare cu cate un copil de 10 ani.
Rezervarea am facut-o din luna Martie, si recunosc ca dupa ce am citit opiniile destul de controversate de pe acest site, am avut oarece emotii privind cazarea, dar s-au dovedit a fi total neintemeiate.
La momentul cand am facut rezervarea nu mai erau camere duble libere si ni s-a propus un apartament compus din 2 camere care au in comun holul si baia, totul la pretul de 89 Euro/noapte, mic dejun inclus.
Intalnirea cu domnul Lucian Asandi a avut loc asa cum convenisem telefonic intr-o parcare din localitatea Maria Ellend, unde este situata pensiunea.
De foarte mare ajutor indicatiile date de Lucian in legatura cu obiectivele de vizitat si cu locurile de parcare in Viena (n-am dat nici un ban pe parcare in Viena).
Micul dejun, asa cum s-a mai scris, foarte bogat, cristian 3000 a dat multe amanunte care descriu in detaliu acest aspect, asa ca n-are rost sa le mai repet si eu.
Seara, la intoarcerea din Viena, copiii se puteau juca prin curtea pensiunii de-a v-ati ascunselea sau puteau sa faca un ping-pong, sa se dea in leagan sau sa sara la trambulina elastica din dotare.
Le multumim pe aceasta cale gazdelor noastre pentru ospitalitatea cu care am fost tratati pe tot parcursul sederii noastre la pensiune. La plecare Lucian ne-a dat fiecarei familii cate doua sticle de vin si cate o sampanie. Speram sa-i putem intoarce gestul cat mai curand, cu ocazia urmatoarei calatorii in minunata Viena.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tigrila); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.11120100 N, 16.68044000 E - CONFIRMATE
corect, si noi am primit 2 sticle de vin la plecare, am uitat sa mentionez in review-ul meu. un vin rosu, demisec foarte bun!
- Nov.2024 O minivacanta la Viena — scris în 25.11.24 de ux136319 din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Cazare Viena pensiunea Lucinel — scris în 08.08.19 de Mirobo din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Pensiunea Lucinel - voie buna, oameni faini, pălinca :), relaxare — scris în 28.06.19 de adipatrascu din ROMA [IT] - RECOMANDĂ
- May.2019 Cu trenul din Cluj la Pensiunea Lucinel - Viena — scris în 18.05.19 de GeorgetaI din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Mar.2019 Cu trenul la Viena - Cazare la pensiunea Lucinel — scris în 17.03.19 de dorinuca1 din CAşIN [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pensiunea Lucinel - o experiență plăcută — scris în 15.07.18 de gmoisescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Suflet românesc în sufletul Vienei — scris în 21.02.18 de ewka din BUCURETI - RECOMANDĂ