Nu alegeti aceasta pensiune, va strica tot cheful de vacanta. Veti vedea din imagini si veti deduce din titlu.
Cit despre statiune... foarte aglomerata; strandul, de asemenea, intesat de oameni - nu ai loc sa te scalzi, nu ai loc sa-ti pui cearsaful de plaja...

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de daniapasca in 12.03.09 23:23:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daniapasca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

Pensiunea .............
Fehér utca 28.
4200 Hajdúszoboszló
Te referi la "mizerie" la propriu si/sau la figurat ?, la pensiune si/sau la statiune ?
Prin cine/cum ai ajuns la pensiunea respectiva ?
Aglomeratie in statiune si/sau strand in luna ianuarie ?, asta ma face sa cred ca e de bine.
Multumesc anticipat.
Intre timp au aparut si pozele, nu mai am cuvinte, regretabil ca exista asemenea locuri.
Ma intreb, totusi, daca nu cumva conditiile cazarii nu si+au pus amprenta si pe perceptia generala asupra statiunii... Spun asta pentru ca stiu ca la mine - si mai ales in cazul nevesti-mii - in mod categoric asa s-ar intampla!
imi cer scuze, probabil nu am fost atenta cind am completat review-ul, vacanta a fost in iulie 2008, nu in ianuarie. statiunea nu este urita, dimpotriva, si nici strandul, insa VARA ESTE FOARTE AGLOMERAT, incit nu iti tihneste ... practic, la strand nu poti face baie ca te lovesti de altul ... ceea ce am descris s-a intimplat in iulie ... de asemenea, tm67bru se poate sa aiba dreptate, pentru ca adesea se intimpla ca o situatie care te dezgusta sa-si lase amprenta si asupra altor contexte, ori sa se generalizeze... am tinut neaparat sa atentionez lumea sa nu aleaga aceasta pensiune, ca sa nu o pateasca la fel ca noi, ca e pacat sa-ti strici un concediu ... in rest probabil ca sunt si oameni care au nimerit-o bie, care au fost multumiti de statiune. mie una mi-a placut la Debrecen, Oroszhaza, Batonya
Eu nu inteleg de ce ai acceptat sa stai intr-o asemenea pensiune cand ai vazut mizeria