Hotelul este situat in stațiunea Neos Marmaras in Grecia pe Halkidiki - Sithonia, la câteva sute de metri de zona portului. Făceam cam 5 minute pe jos până la terase si cafenele.
De la etajul 2 ai o vedere draguta spre mare si Port.
Plaja din Neos Marmaras e ceva mai departe. Sa spunem cam 5-6 minute cu masina.
Hotelul nu e cine stie ce, cel putin nu pentru gustul meu. Mobilier vechi, in baie se vad urme de uzura la dulapiorul de pe perete, camera de mărime medie, baia foarte mica si inghesuita. Nu ai cabina de dus cum suntem noi obisnuiti, ci are o perdea... daca faci dus uzi vasul de toaleta si totul pe jos.
Aerul conditionat merge ok, si e inclus în preț. Balconul e drăguț si suficient pt 2 persoane.
In camera exista si o mica chicineta, aragaz cu 2 ochiuri, chiuvetă, microunde, o tigaie, oala, tacâmuri, boluri si niste pahare. Si un tv cu ecran plat de diagonală mica, dar posturile sunt majoritatea grecești.
Ai loc de parcare fie in fata hotelului fie la cativa zeci de metri. Evident străduțele sunt înguste si totul e în pantă, inclusiv hotelul.
Gresia din camera si din baie e destul de plictisitoare., model ieftin.
Nimic deosebit la acest hotel, din contra.
Acum, daca e sa fiu sincera, nici costul pt 2 persoane nu a fost exagerat de ridicat. Am plătit pt 6 nopti 2 adulți 1880 de lei in august. Însă, daca mai pui cateva sute de lei, găsești cazari care arată mai bine. Cel putin ce am vazut pe site uri.
Initial am vrut in alta parte insa nu ne lasa sa plătim decat cu credit card, iar eu nu aveam decat de debit.
E curat, cam la 2-3 zile fac curatenie. Gazda e drăguță si primitoare ca peste tot in Grecia. Vorbeste engleza bine, te poti intelege cu ea.
Acum, trageți si voi concluziile referitor la raportul calitate-pret.
Trimis de ramop in 27.08.19 13:23:47
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ramop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.09568000 N, 23.77907700 E - neconfirmate încă
Bună (bine scrisă) și această recomandare
Mutat în rubrica "Pella Hotel, NEOS MARMARAS [Sithonia]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmasterX: da este in regula poziționarea. Multumesc!