Sejur placut la Hotel Pegasos - Faliraki din insula Rhodos
Hotel Pegasos - o experienta frumoasa.
Desigur, ca fiecare hotel are si minusuri, insa voi incerca sa descriu pentru inceput plusurile.
Camera standard room - nu foarte spatioasa, insa curata, renovata, cu parchet, TV LCD, AC, baie cu cabina de dus, prosoapele schimbate zilnic si cu precizarea ca a 3-a zi de la cazare am schimbat camera land view cu o camera sea view, fara a plati in plus.
Plaja este cu nisip fin. Sezlongurile sunt contra cost - 3,5 euro/zi/persoana.
Prosoapele pentru plaja se dau gratis (utilizand cardul).
In afara de plaja amenajata se poate sta in curtea interioara a hotelului pe gazon, unde sezlongurile sunt oferite gratuit.
Mancarea nu este foarte variata, timp de 8 zile am prins cam aceleasi feluri de mancare. Aici as putea da un minus hotelului. Desigur, a nu se intelege ca nu ai de unde alege sau ramai nehranit. Insa, pe cei care sunt pretentiosi la acest capitol nu am certitudinea ca I-ar multumi. Comparativ cu un hotel din Turcia - La Blanche situate in Turgutreis, langa Bodrum si unde am fost anul trecut, pot spune ca diferenta este sesizabila, mancarea in Turcia a fost mai multa, mai buna si mai diversificata.
Am fost uimiti ca timp de 8 zile nu s-au servit niciodata la masa fructe de mare, desi te-ai fi asteptat avand in vedere ca hotelul se afla in Grecia si este de 4 stele. O singura seara era doi calamari rataciti intr-o tava cu ficatei...
Un alt minus pe care l-as acorda ar fi pentru faptul ca la Lobby Bar sau la Barul de la piscina servirea era foarte, foarte lenta. Puteai astepta si 20 minute dupa un pahar cu apa sau orice alta bautura.
Iar meniul All Inclusive la ora 23.00 se incheia. Daca doreai sa comanzi dupa aceasta ora era totul contra cost.
Internetul gratuit este oferit doar in holul receptiei.
Mini barul din camera se alimenteaza doar in ziua sosirii.
Cu toate aceste mentiuni, mi-a placut acest hotel, am luat partea frumoasa a lucrurilor: camera curata, privelistea superba, plaja cu nisip fin si intrarea lina in mare.
Daca nu sunteti foarte pretentiosi la mancare si aveti rabdare sa fiti serviti recomand cu drag Hotelul Pegasos.
Trimis de emafunhouse in 04.08.14 16:01:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (emafunhouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Pegasos Hotel [Faliraki]" (deja existentă pe sait).
- Aug.2023 Evitati — scris în 08.08.23 de ux130202 din BâRLAD [VS] - nu recomandă
- Aug.2011 Civilizatie si soare , sau spiritul grecilor... — scris în 10.09.11 de costin1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Vacanta reusita — scris în 25.08.10 de Feher Cristian din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Aproape perfect — scris în 12.07.10 de alinapopescu72 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2008 De vis! — scris în 25.03.10 de Bianca-Beatrice* din BUCURESTI - RECOMANDĂ