Am intrebat la receptie care este programul de servire masa la prinz.
Mi s-a raspuns ca este de la ora 12 la 14 zilnic.
La ora 13,45 am luat mincare de pe galantare si m-am dus pe terasa sa mincam.
La 14,25 dna. JENI, probabil sefa de la debarasare, a venit si a facut scandal ca programul de servire al mesei este pina la ora 14.
Degeaba i-am explicat ca abia am venit, nu a vrut sa intelega ca imi trebuie 1/2 ora sa mincam. In fine, m-am certat cu ea si mi-am continut masa (binenteles ca am inghitit cu noduri).
Am fost la receptie sa intrebam daca este normal sa nu am timp sa mincam daca programul este intre 12-14, si am primit raspunsul ca este cu tot cu servirea mesei pina la ora 14.
Deci atentie: daca vret sa mincatiti in liniste evitati pe dna. JENI, si sa va duceti la masa pina la 13,30.
Esre aiurea da programul de tinut mincarea pe galantare pina la 14, sa nu poti minca pina la 14,30!!!
Trimis de U71007 in 28.05.17 15:31:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, hotel Kaliakra Superior, Hotel Flamingo
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (U71007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La primul ”review” încărcat, @U71007: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 82&ridAnt=77821
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Având în vedere cele declarate în caseta tehnică, mai mult ca sigur sejurul s-a terminat dar nu vrea să ne spună și nouă . Completări, poze, după validare în forma inițială, prin intermediul ecourilor!
Ati fost fericita ca ati putut manca, noi dupa un drum de 10 ore, am fost trimisi la plimbare pana la orele 16.00 cand puteam sa mancam la snack bar, desi mancare era inca pe galantar, dar nu am fi avut suficient timp sa servim masa. La o adica ne faceam un sandwich si-l mancam linistiti inafara restaurantului.
Oricum parerea a fost formata de anul trecut. Ne-am decis sa nu mai revenim in acest hotel, desi a existat un plus, CURATENIA.
@stefmarcu: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
@U71007:Buna seara! Anul acesta de Paste avem ca si optiune si acest hotel. Noi am mai fost de Paste la Albena si a fost foarte bine! Camerele curate, program seara cu o formatie care ne-a incantat sufletele, iar in ziua de Paste la masa de pranz, am avut preparate specifice acestei Sarbatori. In seara de Inviere ne-au oferit oua, cozonac si sampanie! La acest hotel putem avea parte de acelasi "tratament"? Va multumesc si astept raspuns!
@mihradu: Din pacate nu va pot spune care e turistilor de Paste. Va doresc sa aveti o vacanta minunata!
Ați avut probleme cu cazare? A mai plătit cineva tot prețul vacanței dinainte?
- Aug.2024 Vacanta mizerabila — scris în 06.08.24 de Amy2024 din BUCUREșTI
- Aug.2022 O vacanta frumoasa, corecta la pretul platit — scris în 07.08.22 de ux126504 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu recomand!!! — scris în 22.08.21 de Ela22222 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2021 NU recomand - servicii de 2, cu indulgenta 3 stele — scris în 21.08.21 de Madab din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati acest hotel — scris în 04.08.21 de ux121554 din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta reusita — scris în 01.08.21 de Mihaela HRZ din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Priveliștea face toți banii — scris în 29.07.20 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ