Dupa un drum fara peripetii am ajuns intr-un final la hotel unde am fost cazati imediat, de personalul deosebit de politicos, intr-o camera cu vedere la mare foarte curata. Hotelul era foarte ingrijit si isi merita cele 4*.
La piscina nu era foarte aglomerat, iar la lobby bar mancarea era foarte buna si calda. Copii mei s-au simtit super.
Mancarea de la restaurant a fost foarte buna, calda si suficient de consistenta; dimineata aveam oua sub toate felurile, carnati, legume, fructe, fursecuri, chec, la pranz supe creme bune, patru feluri 2, iar la cina peste, carne de peste/porc etc.
In camere se face curat in fiecare zi, timp in care se schimba prosoapele, se aspira, se fac paturile si se curata balconul.
Camera este foarte mare (dubla+pat suplimentar). Animatorii, care s-au ocupat de copii mei, erau foarte grijulii si foarte draguti ceea ce i-a facut pe copii sa doreasca cu ardoare sa revenim si in al 3-lea an consecutiv.
Acest hotel isi meirta banii si stelele.
Trimis de david72 in 11.08.14 13:50:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena orhideea 2010 albena laguna garden 2011
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (david72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@david72: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2024 Vacanta mizerabila — scris în 06.08.24 de Amy2024 din BUCUREșTI
- Aug.2022 O vacanta frumoasa, corecta la pretul platit — scris în 07.08.22 de ux126504 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu recomand!!! — scris în 22.08.21 de Ela22222 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2021 NU recomand - servicii de 2, cu indulgenta 3 stele — scris în 21.08.21 de Madab din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati acest hotel — scris în 04.08.21 de ux121554 din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta reusita — scris în 01.08.21 de Mihaela HRZ din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Priveliștea face toți banii — scris în 29.07.20 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ