Am sa incerc sa va descriu cat mai corect tot despre acest hotel!
Saptamana trecuta miercuri am plecat un grup de 9 prieteni pentru o vacanta de 4 nopti la park hotel golden beach!
drumul a durat 4 ore si jumatate, destul de bun cu mici exceptii! am ajuns la 13:15, parcare am gasit dar nu in parcarea propriu zisa, nu ca ar conta, este 10 leva pe zi! ne-am cazat imediat!
hotelul este frumos, mare, interesant ca intri la etajul. 6!
camerele mari chiar f mari, curate frumoase! piscina interioara maricica dar rece, cea exterioara cam mica dar ok pana la urma! sezlonguri nu multe dar am gasit zilnic!
pana aici numai de bine insa la capitolul mancare stau f prost, parerea noastra a tuturor... putine feluri, repetate zilnic majoritatea... pizza de la piscina era ff buna dar nu. puteam manca doar pizza...
raport calitate pret este bun hotelul, doar la mancare este cam deficitar!
Trimis de silviu03 in 11.06.12 12:48:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: sunny beach riu helios palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviu03); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dacă tot ne-ai vorbit despre mâncare, de ce nu-i acorzi și nota? Poți s-o mai faci încă, apăsând pe link-ul "Editeaza Impresii".
OK, n-o să ţin articolul nevalidat mult timp - poţi să ne trimiţi nota solicitată printr-un ecou, o s-o adăugăm noi.
scriu de pe tel si e cam greu, imi cer scz, nota pt mancare ar fi un 6 cu indulgenta... fara sa vreau fac comparatie cu riu helios unde am fost anul trecut si il recomand cu mare placere!
Aşa cum am promis, am adăugat nota la caseta tehnică. Mulţumim,
Poti exemplifica cu ceva feluri din menu? Peste 2 saptamani voi merge cu 3 copii acolo si mi-as dori sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc anticipat!
pai cartofi prajiti zi de zi pranz seara, dar uscati si fara gust, macrou am avut 3 din 4 zile, bunicel dar zi de zi, cateva salate ok unele chiar f bune... masline, branza, porumb, branza mezeluri.
. plus diferite mancaruri: fasole, mazare, ciorbe care erau ok si ele... fructe, prajituri, iaurt si inghetata care este extraordinar de buna! n am murit de foame dar n am fost deloc multumiti!
- Aug.2024 Vacanta mizerabila — scris în 06.08.24 de Amy2024 din BUCUREșTI
- Aug.2022 O vacanta frumoasa, corecta la pretul platit — scris în 07.08.22 de ux126504 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu recomand!!! — scris în 22.08.21 de Ela22222 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2021 NU recomand - servicii de 2, cu indulgenta 3 stele — scris în 21.08.21 de Madab din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati acest hotel — scris în 04.08.21 de ux121554 din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta reusita — scris în 01.08.21 de Mihaela HRZ din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Priveliștea face toți banii — scris în 29.07.20 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ