Per total a fost o vacanta ok dar sunt cateva motive pentru care nu stiu daca m-as mai duce si a 2a oara:
- am ajuns pe 9 august, aveam platite 2 camere duble fara vedere la mare, ni s-a spus ca nu ne pot da decat 2 camere cu balcon pe terenul de volei (la propriu), undeva unde parea a fi un gen de subsol (oribil) sau putem sta intr-un apartament pentru o noapte, urmand ca a doua zi sa ne mute in 2 camere la etajul 4 si sa ne scuteasca de plata parcarii (60 leva); am ales cea de a doua varianta bineinteles iar a doua zi s-au revansat oferindu-ne 2 camere cu vedere la mare - deci pana la urma a iesit bine (si nici nu am platit parcarea)
- in camera noastra a fost un puternic miros de canalizare timp de o zi - femeia de serviciu ne-a pus un fel de plasa/punga la gura de canalizare din baie si nu am mai avut probleme; prietenii din camera alaturata, insa, au trebuit sa suporte mirosul aproape tot sejurul (ca sa nu mentionez de gandacei - vreo 3 la numar)
- animatorii au spectacole doar in limba germana ceea ce nu mi se pare corect pentru restul natiilor de pe acolo => nu am participat la vreun show de animatie (doar la bingo, unde au spus numerele si in engleza)
- foarte multi nemti putin cam nesimtiti din punctul meu de vedere (galagiosi, beti, nepoliticosi, foarte agresivi cand vine vorba de mancare)
- mancarea a fost in regula cat de cat, nu am facut foamea, insa fiind al 7lea an consecutiv in care merg pe litoralul bulgaresc pot compara cu ce am intalnit pana acum si pot spune ca mancarea a fost mult sub asteptari
- sezlongurile sunt insuficiente (dar cred ca asta se intampla la toate hotelurile), piscinele sunt ok dar nu sunt foarte mari
Am fost in schimb foarte multumita de camera, curatenie in fiecare zi, mobilier nou, la TV prindeam ProTV International si TVR International, frigider, balcon mare. Distanta pana la plaja este de asemenea mica, desi sunt cam 100 de trepte de urcat/coborat (de la piscina). Au si o oferta pe plaja in zona de sezlonguri, 33% reducere ptr cei cazati la Golden Beach adica 20 leva - 2 sezlonguri cu 2 saltele si o masuta si o umbrela plus acces la piscina de pe plaja.
In centru se ajunge repede si pana acolo nu te plictisesti pentru ca aproape tot drumul sunt magazine, terase, jocuri etc.
Personal am trecut cu vederea problemele aparute si nu le-am lasat sa imi strice vacanta, insa nu cred ca as alege inca o data acest hotel.
Trimis de Deutza_me* in 16.08.11 12:56:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Deutza_me*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Vacanta mizerabila — scris în 06.08.24 de Amy2024 din BUCUREșTI
- Aug.2022 O vacanta frumoasa, corecta la pretul platit — scris în 07.08.22 de ux126504 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu recomand!!! — scris în 22.08.21 de Ela22222 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2021 NU recomand - servicii de 2, cu indulgenta 3 stele — scris în 21.08.21 de Madab din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati acest hotel — scris în 04.08.21 de ux121554 din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta reusita — scris în 01.08.21 de Mihaela HRZ din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Priveliștea face toți banii — scris în 29.07.20 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ