Tocmai ne-am intors din concediu din Bulgaria unde um stat 7 nopti. Exceptand vremea care nu a tinut cu noi si minunatele scari pe care trebuia sa le cobori pana la plaja, per ansamblu a fost un concediu reusit.
Camerele sunt ok... destul de mari, curate. Avand copil mic ne-a fost adus in camera si un patut pentru copii.
Piscinele cam mici iar daca nu te trezeai cu noapte in cap sa iti pui prosopul pe sezlong nu mai gaseai nici unul liber. Pe la 6.30 dimineata cand ma intorceam cu bebele de pe plaja deja nu mai erau sezlonguri libere.
Plaja este destul de curata iar apa fara alge.
Nu ni s-a intamplat sa fim pusi la plata pentru prosoape sau alte lucruri iar personalul de la hotel a fost foarte amabil.
Cu siguranta la anul vom alege tot Bulgaria. Statiune este foarte frumoasa, curata si plina de viata dar mai ales plina de romani.
Trimis de Catalici in 11.07.11 11:36:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Catalici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu imi vine sa cred ce comentarii gasesc pe site:
”"La masa, mancarea destul de diversificata dar intr-adevar la capitolul prajituri - jalnic, si daca ajungeai mai tarziu la masa nu mai gaseai nimic. In schimb stau foarte bine la capitolul fructe si inghetata. Aviz bautorilor inraiti de cafea... este jalnica."
SERIOS??? Am fost acolo!!! Nu am putut sa ma ating de nimic din mancarea lor!!! Groaznic e putin spus!!! nu ai vazut ouale verzi (atat cele fierte cat si omleta), nu ai vazut sarmalutele in foi uscate si tari de foi de vita? nu ai vazut cartofii prajiti ce pluteau in ulei? nu ai vazut ciorba prin care pluteau "chestii" (de culoare verde)? Nu ai vazut clatitele arse, prajite in mult ulei si marmelada in loc de dulceata???
Sincer nu am vazut nimic din ce spui tu. Eu oua nu am mancat si nici sarmale, insa au mancat cei cu care am fost si au spus ca au fost chiar bune. Eu cartofi care sa pluteasca in ulei nu am vazut iar in ceea ce priveste ciorba probabil era zarzavatul "chestia verde". La fel, clatite arse si pline cu ulei nu am gasit iar la capitolul dulceata erau vreo trei feluri plus ciocolata.
Nu inteleg in schimb de ce esti asa de revoltat de ceea ce am scris pe site. Fiecare e liber sa scrie ce vrea si sa isi spuna parerea. Noi am fost trei familii si toti am fost multumiti... dar acum depinde si de om.
Numai bine.
cum sa nu fii revoltat cand platesti pt ceva si ti se ofera altceva??? eu am vazut mancare stricata si de foarte proasta calitate, iar din cauza mesajelor de genul de mai sus se pot pacali si alti turisti dornici sa incerce litoralul bulgaresc.
da in fine, fiecare cu ce e obisnuit acasa!
da in fine, fiecare cu ce e obisnuit acasa!
- Aug.2024 Vacanta mizerabila — scris în 06.08.24 de Amy2024 din BUCUREșTI
- Aug.2022 O vacanta frumoasa, corecta la pretul platit — scris în 07.08.22 de ux126504 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu recomand!!! — scris în 22.08.21 de Ela22222 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2021 NU recomand - servicii de 2, cu indulgenta 3 stele — scris în 21.08.21 de Madab din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati acest hotel — scris în 04.08.21 de ux121554 din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta reusita — scris în 01.08.21 de Mihaela HRZ din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Priveliștea face toți banii — scris în 29.07.20 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ