Un concediu de 14 zile la Paradis Bay in grecia ce ar fi trebuit sa fie o relaxare a devenit un chin. Camere proaste cu mucegai si apa ce curge din tevi sparte prin pereti, o baie in care nu puteai sa stai pe wc fara sa tii piciorul de la chiuveta in brate, paturi metalice care scartaie de te inebunesc.
Dar asta este o nimica toata pe langa cosmarul zilnic pe care trebuie sa-l suportam la micul dejun si cina. O porcarie mare. A trebuit sa mancam aceeiasi mancare timp de 14 zile La acest hotel nu exista notiunea de bufet suedez, imaginati-va 150 de persoane care stau la coada ptr a manca acelasi salam si cascaval in fiecare zi. Niste nemernici. O mare vina o au si firmele care vand biletele, in cazul nostru Mareea, ptr ca nu informeaza clientii despre aceste probleme. Patronul Hotelului (yanis) este un indolent caruia nu-i pasa de nemultumirile turistilor afirmand ca agentiile sant informate asupra fiecarui detaliu si ca ele sant vinovate ca nu spun turistilor.
Acum sant bucuros ca am ajuns acasa. Sant dupa 12 ore de condus, dar nu am putut merge la culcare fara sa postez aceste impresii.
Pentru cei ce au luat bilete sau vor sa ia la Paradise Bay le spun prieteneste sa renunte. A FOST CEL MAI PROST CONCEDIU. RUSINE FIRMEI MAREEA PENTRU CA VINDE ACESTE BILETE
Trimis de catalinvoinic in 05.07.09 00:36:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinvoinic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2011 La 140 euro de persoana, merita!!! — scris în 20.09.11 de alynaaaa din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 A fost OK — scris în 26.09.10 de janina din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Frumos si relaxant ! — scris în 20.08.10 de gabriela23* din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Nu e fantastic, dar nici horror — scris în 20.08.10 de cristiancosminm din GALATI - nu recomandă
- Aug.2010 NU alegeti hotelul Paradise Bay!!! — scris în 15.08.10 de #Andreea# din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Cel mai urat hotel — scris în 08.08.10 de GHIZDAVESCU din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2010 Nu va duceti la Paradise Bay 3 — scris în 09.08.10 de romicaxxl din RM.VALCEA - nu recomandă