Dupa indelungi cautari cu privire la ce statiune sa alegem pentru primul nostru concediu in Grecia, am ales Paralia Katerini. Ne-am dorit o cazare aproape de plaja si cu mic dejun inclus.
Drumul de la Cluj pana in Paralia Katerini l-am facut trecand prin Serbia si Macedonia de Nord. Am facut tot drumul in aproximativ 13 ore, cu cateva opriri pe la benzinarii (am fost 2 adulti).
Stiu ca multa lume spune ca aceasta statiune lasa de dorit. Dar pentru noi a fost un concediu excelent. Am fost plecati la inceputul lunii iunie; am prins o vreme extraordinar de frumoasa. A fost putin aglomerata statiunea, dar nu exagerat.
despre SERVICII
Toata lumea a fost foarte amabila si ospitaliera. Nu avem nimic de reprosat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Totul a fost foarte curat. In fiecare zi se facea curatenie.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut micul dejun inclus. Totul a fost proaspat si foarte bun in fiecare dimineata.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul este la doar cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Plaja este foarte lunga si destul de larga. Sezlongurile apartin de diferite beach bar-uri (care toate aveau toalete curate). Nu plateai nimic pentru sezlongul in sine, dar trebuia sa faci cel putin o consumatie la bar. Preturile nu erau exagerate; gaseai orice de la cafea, cocktailuri, pana la sandwichuri si salata de fructe.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Centrul orasului este aproape de cazare; intr-o plimbare lejera ajungi in 5-10 minute. Poti inchiria biciclete pentru a viziona orasul mai usor (noua asta ne-a placut foarte mult).
Trimis de popcriss in 09.02.23 15:46:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (popcriss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primele impresi încărcate, @popcriss: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
Bun venit in comunitate!
Vacantele in Grecia sunt frumoase in orice colt din aceasta tara! Acum, incepand acest drum, urmeaza sa descoperiti noi si noi regiuni minunate din tara lui Zeus...
Vacante frumoase, oriunde vor fi!
Bine ai venit și la cât mai multe vacante și impresii scrise. Asa incep toate vacantele în Grecia cu o statiune mai aproape de Rom, iar apoi ajungi dependent de Grecia. Îți recomand să explorezi mai mult în următorii ani.
- Jun.2015 Panorama Inn - al treilea an consecutiv — scris în 19.06.15 de mihaella78 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 De vis !!! — scris în 29.07.14 de bgm_marcel din ROMAN - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Superb — scris în 20.06.13 de FlaviuGeorge din FOCşANI - RECOMANDĂ