Hotelul este cam departe de plaja, trebuie sa urci aprox 150 scari, pe langa Hotel Oasis. Exista doau posibilitati de a ajunge la hotel si pe alte scari care se urca mai usor, din spatele hotelului Flamingo. Am avut senloange gratuite si umbrela pe plaja, plaja este cea dinspre hotel Kaliakra, deci mai mult am folosit cele 150 de scari. Pentru familie cu copii mici, cu carut nu este usor. Pana la urma am facut putina miscare cu acele scari. Am fost cazati imediat cum am ajuns dar era aproape ora 14. Camera am avut-o la etajul 4 din 4 si are un pat dublu si inca unul mai mic, desi nu am cerut pat suplimentar pentru copil si nu ni s-a cerut sa platim nimic. Televizor in camera si aer conditionat, baie in camera. In baie a mirosit la inceput putin, cred ca a mucegai, nu mi-am dat seama, dar foarte putin. In camera s-a facut curat in fiecare zi, s-a schimbat cosul de gunoi si s-a maturat. Cred ca si prosoapele s-au schimbat la un moment dat. Camerele au sistem de inchidere cu cartele, singurul incovenient e ca sunt multi turisti nesimtiti care tranteau usile, de la parter se auzeau pana la etajul 4. La parter au fost cazati si copii in tabara care la fel tranteau usile si se aude foarte tare, mai ales la ore de pranz cand vrei sa te odihnesti.
Piscina este intre hotel Panorama si Kompas, foarte aproape, piscina mare si o piscina pentru copii cu topogan, destul de incapatoare si aceasta. Apa foarte curata. Bazinul la copii era curatat zilnic, probabil sa nu se alunece. Dupa piscina este parcul pentru copii, foarte frumos, copii pot fi supravegheati de la masa de la snack bar. Snack bar situat langa parcul de copii.. Masa se serveste la hotel Kompas care este imediat dupa piscina si snack bar. Mancarea exceptional de buna, proaspata, fructe, nu a lipsit nimic din punctul meu de vedere. Sala de mese foarte incapatoare cu salon si in aer liber pentru fumatori. Este si animation team, seara discoteca pentru copii de la 20.30 si apoi cateva jocuri pentru adulti la 21.15. Echipa de animare mi s-a parut cam plictisita, parca falsi. Doi receptionieri vorbesc engleza, ceea ce e foarte bine. Cu restul angajatilor la snack bar ne-am inteles. Si cei din animation team vorbesc engleza. Pentru noi a fost ok in raport cu pretul platit, cei cu pretentii mai mari sa mearga la hotel de 4 stele.
Trimis de coatug in 23.08.14 17:01:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Oasis, Albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (coatug); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36935700 N, 28.07706300 E - neconfirmate încă
@coatug: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Intre mese se putea manca si bea langa plaja la Hotel Dorostor, mancare buna! La Snack bar la hotel Kompas se utea manca intre mese: fructe, cartofi prajiti, mici, cateva salate, pizza, inghetata. Am fost mult mai multumiti la hotel Panorama decat la hotel Oasis. La hotel Oasis se terminau foarte repede bolurile de ciorba, pahare, farfurii, etc... La Panorama erau la discretie, pahare de plastic la fel...
- Jul.2016 Panorama = PanArama — scris în 28.06.18 de tatianar din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2014 Un hotel relativ ok — scris în 16.08.14 de bybyutza* din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel PanArama — scris în 22.01.14 de Kirai din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2013 Sejur relaxant — scris în 20.08.13 de silviu ioan din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Conditii slabe ca acum 25 ani — scris în 29.07.13 de chiti* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Horror - Panarama de servicii — scris în 03.09.12 de bej* din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2012 Placut — scris în 13.08.12 de adapiscot din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ