Am ajuns la Hotel Panorama în 1 august. Per ansamblu a fost un concediu ok
Dar sa încep cu începutul. Am plecat catre Bulgaria în 31 iulie si am ajuns în 1 dimineata, la Vama Veche. Apoi la ora 8 si ceva am fost în Albena. La hotel bineînteles ca nu ne-a cazat, decât la ora 14, dar oricum asa este politica hotelului.
Dupa ce ne-a cazat domnisoara de la receptie, am mers în camera, apoi ne-a dat bratarile de all-inclusive. Accesul se facea pe baza de cartela, care apoi trebuia introdusa în suportul special. Hotelul arata aproape ca un labirint. Am avut destul de strabatut ca sa gasim camera.
Camera era draguta, curata, luminoasa si dotari destul de moderne. Avea 2 paturi, unul dublu, altul single, o masa pe care era televizorul, balcon, baie ok s. a. La baie dezavantajul era ca vecinii te puteau auzi foarte bine. Balconul îngust, dar ok. Peisajul era foarte frumos, linistit, relaxant. Zona superba, verde, înconjurata de multi copaci. Revenind la camera, aerul conditionat mergea destul de bine, dar în ultima zi scotea un aer urât mirositor. O problema a fost si cu telecomanda de la TV; nu am avut-o tot sejurul. Si un minus reprezinta faptul ca cei de la receptie nu au fost în stare sa ne dea una, desi noi zilnic le-am zis. Dar dupa ce am vazut ca nu avem cu cine, am lasat-o balta.
La restaurant înghesuiala, trebuia sa stai la coada pentru mâncare si în plus ca nu întotdeauna gaseai masa libera. Mâncarea diversificata, destul de buna; erau multe salate, mâncare gatita, inclusiv la prânz mai gaseai produse si de la micul-dejun, sucuri ok, cafea buna etc. Un plus îl reprezenta Snack Bar-ul de jos. În fiecare zi erau tipi care faceau gratare, foarte bune de altfel. Zilnic se gaseau cartofi prajiti, paste, pizza, salate, deserturi si altele. Pizza se termina foarte repede, dat fiind faptul ca erau unii care au luat si câte 5 felii, desi nu le mâncau întotdeauna. Un alt minus era si faptul ca nu te lasau sa iei nimic din restaurant; am încercat sa-mi fac sandwich-uri pt drum si seful salii a zis ca nu avem voie. Nu mi-a cazut prea bine... Sucurile de la baruri erau ok, dar cel de orange era foarte rau. Vinul destul de sec si prost. Cel alb era ok.
Piscina era curata, apa foarte placuta, cei mici erau în extaz, dar si cei mari. Erau si 5 animatori; programele lor erau dragute si se implicau foarte mult. În fiecare seara aveau un program, într-o alta cladire, de karaoke, dans si altele. În ultima seara au facut si la Snack Bar karaoke. Draguta ideea, desi nu au pus deloc melodii romanesti.
În receptie se prindea foarte bine wireless-ul, dar si în Lobby Bar.
Împrejurimile erau foarte frumoase, desi catre plaja trebuia sa cobori multe scari; plaja foarte frumoasa, curata, super. Dar dezavantajul era ca trebuia sa mergi mult catre sezlongurile hotelului. Lânga hotel se afla si Complexul Panorama, unde aveau destul de multe lucruri, la preturi foarte ok.
Per ansamblu, vacanta a fost reusita si ok, dar nu m-as mai întoarce la acest hotel.
Trimis de bybyutza* in 25.08.11 13:31:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: La hotel Orhideya, tot in Albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bybyutza*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36935700 N, 28.07706300 E - neconfirmate încă
- Jul.2016 Panorama = PanArama — scris în 28.06.18 de tatianar din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2014 Vacanta reusita! — scris în 23.08.14 de coatug din VASLUI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un hotel relativ ok — scris în 16.08.14 de bybyutza* din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel PanArama — scris în 22.01.14 de Kirai din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2013 Sejur relaxant — scris în 20.08.13 de silviu ioan din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Conditii slabe ca acum 25 ani — scris în 29.07.13 de chiti* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Horror - Panarama de servicii — scris în 03.09.12 de bej* din CLUJ - nu recomandă