ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.07.2025

Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Hotel bun cu acces gratuit la zoo

TIPĂREȘTE

În perioada 15-17 februarie am petrecut un sejur la Hotel Pangea din Nyiregyhaza, Ungaria. Scopul principal al călătoriei noastre a fost vizitarea gradinii zoologice Sosto Zoo, una dintre cele mai apreciate din Europa. Alegerea hotelului Pangea s-a dovedit a fi ideală, având în vedere că acesta este situat chiar în incinta grădinii zoologice, cu acces direct către atracții. Rezervarea am făcut-o pe Booking.

Am ajuns la hotel pe la ora 17:00, am parcat mașina în parcarea proprie a hotelului, care este gratuită, apoi ne-am îndreptat spre recepție pentru formalitățile de cazare. Check-in-ul a fost rapid și fără probleme, iar personalul de la recepție a fost extrem de amabil. Ne-au oferit informații utile despre accesul în zoo și ne-au înmânat și o hartă a grădinii zoologice, pentru a ne ușura explorarea. Camera în care am fost cazați era tematică, iar noi am avut norocul să primim una în care tema principală era despre papagali. Atmosfera era una plăcută și relaxantă, iar camerele sunt amenajate cu un design modern și confortabil.

Camera noastră

Am avut o cameră dublă cu pat suplimentar, situată la etajul 2 al hotelului, și am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută. Camera a fost destul de mare, iar chiar și cu un pat suplimentar, nu am simțit niciodată că am fi înghesuiți. Spațiul a fost generos, oferindu-ne suficient loc pentru a ne desfășura confortabil pe toată durata sejurului.

Facilități ale camerei

În cameră am avut un pat mare și confortabil și un pat suplimentar, TV cu ecran plat, mini-bar, Wi-Fi gratuit, dulap, seif și birou. Lângă pat se aflau două măsuțe de noptiere, fiecare cu lămpi de citit. Încălzirea în cameră se făcea printr-un sistem centralizat, care a fost eficient și ușor de reglat, astfel încât am avut o temperatură optimă pe tot parcursul sejurului, indiferent de vremea de afară.

Baie

Baia era spațioasă și bine dotată, cu produse de igienă de calitate, inclusiv șampon, gel de duș, săpun și cremă hidratantă. Prosoapele moi și de dimensiuni mari erau suficiente pentru întreaga familie, iar uscătorul de păr a fost un detaliu apreciat. Cabina de duș era bine întreținută și ușor de utilizat. Prosoapele utilizate erau inlocuite zilnic.

Micul dejun și cina

Se servesc în restaurantul hotelului, aflat la parter. Din restaurant se poate ieși direct în grădina zoo. Micul dejun este tip bufet și include o gamă variată de produse proaspete și gustoase: ouă, mezeluri, brânzeturi, legume proaspete, patiserie și cereale. În plus, sunt disponibile sucuri naturale, ceaiuri aromate și cafea de calitate. Cina tot tip bufet cu produse de calitate. La cină nu erau incluse băuturile.

Concluzie

În concluzie, sejurul nostru la Hotel Pangea a fost unul foarte reușit. Este un loc ideal pentru familii, datorită locației excelente și a facilităților oferite – intrare gratuită la zoo direct din curtea hotelului. Dacă ești în căutarea unui loc unde să te simți confortabil și să ai acces ușor la atracțiile din zonă, îți recomand cu căldură acest hotel.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub

Membrii afaFanClub accesează AFA FĂRĂ RECLAME, pentru 8-9 lei/lună!
Cum devin membru afaFC? -- cumperi un abonament pe 6 sau 12 luni.

Trimis de lau22 in 27.07.25 10:58:08
Validat / Publicat: 27.07.25 12:16:49
  • A fost prima sa vizită/vacanță în UNGARIA

VIZUALIZĂRI: 34 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lau22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 Hotel Pangea- Nyiregyhaza
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

3 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[27.07.25 12:14:12]

Mutat în rubrica "Pangea Hotel, NYIREGYHAZA" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

webmaster
[27.07.25 12:22:03]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

lau22AUTOR REVIEW
[27.07.25 13:03:52]

@webmasterX: Buna ziua,

Da, sunt corecte coordonatele.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

• LOGAT? = DA (IntC=1)