La banii astia nu gasesti ceva mai bun
Am mers cu inima stransa la acest hotel, dupa ce anii trecuti am fost in niste vacante foarte scumpe si foarte frumoase. Mi-am spus ca la banii astia ce-am avut si ce-am pierdut? Si nu am pierdut nimic. Resortul mi-a intrecut toate asteptarile.
Mancarea buna si variata, animatia foarte buna, camerele ok (ca in Turcia). Iar despre curatenie, cu 10 euro am facut minuni. Gaseam petale de trandafiri in pat, asternuturi schimbate in fiecare zi.
Plaja curata, sezlonguri pentru toata lumea. Toti angajatii zambeau, erau amabili, cu putina engleza te intelegeai cu ei.
Calitate pret este de nota 10
Trimis de razvan1977 in 14.07.12 13:46:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi hotel surmeli, kemer hotel akka antedon.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvan1977); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
spune-mi si mie te rog cum ai gasit pentru 3pers (2adl+1ch) avion cu 600 euro
@eug: turkish airlines cumparat in martie, bucuresti-bodrum, cu escala de aproximativ 2 ore in istanbul
@razvan1977: Si din Bodrum cum ai ajuns la hotel? Te preiau reprezentantii agentiei de voiaj sau platesti pe cineva sa te duca? Care sunt costurile de la Bodrum la hotel? Multumesc.
@gioko: 24 euro pentru 3 persoane, rezervare facuta pe internet la o firma de acolo
- Jun.2016 Sejur reuşit — scris în 22.06.16 de paul200980* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Direct pe locul 3 in topul vacantelor personale — scris în 30.06.15 de Alin Sandu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un hotel de maxim 3 stele — scris în 28.07.14 de laura12345 din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2014 De 4 stele — scris în 15.07.14 de ClaV din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Camere si servicii de 3 stele — scris în 30.06.14 de orlando din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2014 În nici un caz 5 stele; 4 cu indulgenta — scris în 12.06.14 de alex1980 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2013 O locatie ok — scris în 10.07.14 de myrcea80* din BRASOV - RECOMANDĂ