O destinatie care pe noi ne-a multumit, ne-am simtit foarte bine.
03.06.2012-07.06.2012
Am fost cazati intr-un Large Room (camera are si 2 paturi suprapuse). Camera nu a fost nici la casute nici in Hotel... am fost repartrizati conform hartilor existente prin resort in Sala de conferinte... Exista 4 camere pe latura dinspre Mare. Nr camerei 1375, o camera foarte mare cu baia la fel de spatioasa...
Avantaje fata de alte hoteluri prin care am mai stat prin Turcia (am fost de 5 ori pana in prezent), ... faptul ca nu se conditiona functionarea aparaturii din camera (televizor, lumina, AC) de introducerea cardului agatat la cheie in fanta existenta langa usa.
Spatiul foarte mare al resortului, si marimea piscinei principale, plus plaja plus piscina de relaxare... facea sa nu simti ca resortul este la capacitate maxima...
Masa a fost OK, gasesti ceva pe plac care sa te multumeasca... Fructe erau tot timpul, portocale, mere, nespole (nu stiu cuvantul in romaneste)... pepenele nelipsit
Exista wireless, dar depinde in ce zona esti cazat... user: nr camerei... parola: seria pasaportului...
Ptr cei care se vor duce in vara aceasta cred ca nu e cazul sa-si faca griji.
Vacanta placuta!!!
Trimis de dragos45 in 21.06.12 18:04:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Marmaris- PasaBeach, Kusadasi-Ephesia (si hotel si resort), Ozdere-Grand Efe
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dragos45); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună,
Despre drumul prin Bulgaria ce ne puteți spune: traseu și caliatea șoselei?
Am folosit ruta Ruse-Razgrad-Targoviste-Kotel-Yambol-Hamzabeyli... drum rezonabil... singura problema fiind 13km in apropiere de Elhovo (drum valurit cu limitare de 50km/h) Mai sunt 10 Km intre Razgrad si Targoviste in aceeiasi situatie (dar care se poate ocoli pe ruta Razgrad- Shumen (nu se ajunge in oras -drum772 parca) -Targoviste dar ai aproape 30 km in plus... in schimb este bun drumul
Gasesti mai multe detalii pe forumul specializat ''cu masina spre Turcia''
Drum bun. Vacanta placuta
- Jun.2016 Sejur reuşit — scris în 22.06.16 de paul200980* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Direct pe locul 3 in topul vacantelor personale — scris în 30.06.15 de Alin Sandu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un hotel de maxim 3 stele — scris în 28.07.14 de laura12345 din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2014 De 4 stele — scris în 15.07.14 de ClaV din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Camere si servicii de 3 stele — scris în 30.06.14 de orlando din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2014 În nici un caz 5 stele; 4 cu indulgenta — scris în 12.06.14 de alex1980 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2013 O locatie ok — scris în 10.07.14 de myrcea80* din BRASOV - RECOMANDĂ