Cand am ajuns la hotel in jurul orei 22 si neam cazat, am avut soc,
camera mirosea ingrozitor a mucegai si nu au vrut sa ne schimbe decat adoua zi camera,
am vrut sa plecam dar eram cu 2 copii care asteptau sa se bucure de vacanta.
noi fiind la a doua vacanta in cipru acest hotel nea lasat un gust amar,
si conducerea discrimineaza; romani, la suma de 2260 euro au servicii necorespunzatoare.
si recomand tuturor romanilor ca nu se merita acest pret pt un asa hotel bungalou.
daca vorbeam in rusa poate ne priveau mai bine
oricum regret tot
Trimis de irinai in 08.08.12 18:33:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIPRU. A mai fost în/la: paralimi, pafos, aya napa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 34.96990025 N, 33.67297769 E - neconfirmate încă
@irinai: Te rog ca pe viitor sa eviti folosirea exclusiva a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), aceasta practica este nerecomandata si in general considerata lipsita de politete pe internet. In limbaj internaut, asta inseamna ca strigi la noi!!! Vezi aici
- Sep.2007 Curat, linistit - pt plaja si relaxare... — scris în 29.06.09 de hancumonica din GALATI - RECOMANDĂ