Buna... Am fost in Tunissia la L'orient Palace in luna Iunie. Hotelul este dragutz de 5 stele care conform standardelor noastre ar primii 3 :D.
Camerele erau frumoase, destul de spatioase si curate. In fiecare a 2-a zi se facea curat. Privelistea era catre mare si piscina hotelului.
Piscina era superba, o parte adanca pentru inot iar cealalta parte pentru jocuri sau odihna.
Plaja avea nisip fin dotate cu sezlog-uri "gratuite'' si multe umbrelute. Marea curata doar in primele 2 zile:(, in rest era plin de crengute si alge. Nu se curatau algele de pe malul marii iar dupa o zi mirosea groaznic.
Mancarea era buna dar cu o varietate mai redusa. Prajituri din plin, fructe destul de putine.
In fiecare seara erau diferite spectacole sau activitati.
In concluzie recomand acest hotel... este ideal pentru odihna si relaxare. Nu este nimic woow sau extrem de frumos dar m-as intoarce oricand.
Incercati excursiile care sunt foarte placute, in special cel din desertul Sahara.
Trimis de OrbanAnita in 13.02.14 19:22:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OrbanAnita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.86069500 N, 10.61616000 E - neconfirmate încă
@OrbanAnita: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Oct.2011 Un sejur acceptabil — scris în 08.07.12 de Dorotea din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2010 Incalificabil... — scris în 06.10.10 de florin0371 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Un hotel frumos, dar nu pe masura asteptarilor — scris în 02.07.10 de Noa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 O experienta placuta, dar nu de 5 stele — scris în 16.12.09 de ancamariagadea* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Pe alte meleaguri... — scris în 18.11.09 de baypkee din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 O intalnire cu oameni neasteptat de frumosi in gest — scris în 07.09.09 de alex petrescu* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Recomand Tunisia - hotel Orient Palace! — scris în 02.09.09 de rodicaloghin din GALATI - RECOMANDĂ