Am avut o excurie in Tunisia la acest hotel cu demipensiune. Avand cinci stele a fost totul ok, nu se compara cu alte hoteluri de 5 stele din zona dar este in regula la modul ca isi merita banii.
Plusuri:
-mincare pe alese si de o calitate buna, bucatarie internationala
-curat cu bacsisul de rigoare
- animatorii interesanti, tot felul de jocuri in apropierea piscinelor
- aservicii de calitate
Minusuri:
-atentie la taxi ca incearca sa va pacaleasca, m-a pacalit pe mine cu vreo 20 epuroi in conditiile in care mai fusesem in sousse, negoociati si fiti atenti
-apa din piscina rece
-atenti atat timp cat le mai scapi ceva...
-ospatarii de la piscina cam sictiriti
- plaja marii din fata hotelului destul de murdara si neamenajata
Trimis de ccc* in 29.01.12 19:31:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TUNISIA. A mai fost în/la: Sousse Hotel El Mouradi Palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ccc*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.86069500 N, 10.61616000 E - neconfirmate încă
Mutat la rubrica "Orient Palace" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
Din cate stiu eu, la piscinele hotelurilor din Tunisia, apa nu este incalzita. In plus, la cele mai multe se schimba noaptea, asa ca pana pe la pranz este f. rece.
Ciubucul la cameristi si la ospatari, este traditie in toate tarile arabe, dar cu 1-2 Euro, iti asiguri un confort mai mult decat cel standard. Eu gaseam zilnic prosoapele schimbate, spalata bine si camera si baia: ba chiar faceau exces de parfum (sau detergent parfumat). La cat este de ieftin totul, 1-2 Euro este o nimica toata, care iti face sederea mult mai agreabila.
- Jul.2012 Ideal pentru odihna — scris în 13.02.14 de OrbanAnita din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Un sejur acceptabil — scris în 08.07.12 de Dorotea din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2010 Incalificabil... — scris în 06.10.10 de florin0371 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Un hotel frumos, dar nu pe masura asteptarilor — scris în 02.07.10 de Noa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 O experienta placuta, dar nu de 5 stele — scris în 16.12.09 de ancamariagadea* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Pe alte meleaguri... — scris în 18.11.09 de baypkee din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 O intalnire cu oameni neasteptat de frumosi in gest — scris în 07.09.09 de alex petrescu* din TIMISOARA - RECOMANDĂ