![](/images/printer_off_32.png)
Saptamana trecuta, mai exact miercuri 17.06.09, ne-am intors din luna de miere din Tunisia, unde am fost cazati la hotelul Orient Palace in statiunea Sousse.
Nu stiu daca intr-un an au facut schimbari, insa noua chiar ni s-a parut a fi un hotel destul de bun, curat si primitor, chiar ne-am intalnit cu turisti romani care veneau de la alte hoteluri unde nu le-a placut. Noi anul trecut am fost in turcia tot la 5 stele, si pot sa spun ca, conditiile sunt asemanatoare, mai bune in turcia bineinteles, dar nu sunt prea mari diferente.
Mancarea nu a fost asa variata, dar aveai ce sa alegi, programul de animatie a fost foarte antrenant atat in timpul zilei cat si seara. Pe noi ne-au asteptat cu un platou de fructe in camera, si ne-au dat si camera cu vedere la mare, asta poate si din cauza ca pe bilete scria honeymoon.
In fine, eu una il recomand, cum am mai spus hotelul este frumos si curat, fata de ce am auzit de cele de 3 sau 4 stele unde pluteste jegul... ...
Trimis de mihaela25 in 22.06.09 17:47:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaela25); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.86069500 N, 10.61616000 E - neconfirmate încă
ce poti sa ne spui despre plaja? exista bar la plaja? sezlongul si umbrela de pe nisip era gratuite?
bar nu era decat la piscina, dar de la piscina coborai niste scari si ajungeai la plaja, sezlongurile si umbrelutele erau gratis atat la piscina cat si jos la plaja, ba mai mult, iti poti lua prosop de plaja de langa bar, tre treci intr-un caiet cu nr. camerei si iei cate prosoape vrei, si seara le predai tot acolo pe baza de semnatura, aaa si la bar bautura era gratis, cel putin la all inclusive, dar cred ca la hotelul asta numai all inclusive este
- Jul.2012 Ideal pentru odihna — scris în 13.02.14 de OrbanAnita din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Un sejur acceptabil — scris în 08.07.12 de Dorotea din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2010 Incalificabil... — scris în 06.10.10 de florin0371 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Un hotel frumos, dar nu pe masura asteptarilor — scris în 02.07.10 de Noa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 O experienta placuta, dar nu de 5 stele — scris în 16.12.09 de ancamariagadea* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Pe alte meleaguri... — scris în 18.11.09 de baypkee din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 O intalnire cu oameni neasteptat de frumosi in gest — scris în 07.09.09 de alex petrescu* din TIMISOARA - RECOMANDĂ