La inceptul lunii octombrie am poposit in Istanbul pentru 4 nopti in drumul spre casa din Antalya. Criteriul pentru care am ales acest hotel a fost strict " loc parcare". Din experienta anilor trecuti unde nu am avut loc de parcare la hotelurile din Istanbul, am decis ca urmatorul hotel sa aiba ca filtru de selectie "parcarea". Se poate parca pe terasa hotelului (aprox 5 masini) si pe straduta laterala (aprox 4 masini). In perioada in care am fost eu nu am vazut alta masina in afara de masina mea.
Camera este una simpla, tipic hotelurilor din Istanbul, cu mobilier relativ vechi, LCD TV. Baia suficient de mare dotata cu prosoape si sapun lichid.
Micul dejun relativ bun, dar acelasi in fiecare zi.
Hotelul este situat in cartierul Laleli, la o distanta de max 10 min de mers pe jos de Grand Bazar.
Recomand hotelul pentru city break.
Trimis de red dog in 28.10.13 15:17:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (red dog); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@red dog: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster: localizarea hotelului este corecta. O completare as adauga si anume ca se ajunge fff usor venind dinspre Edirne.
@red dog: va rog sa imi spuneti daca are un minibar ceva, pentru a tine bauturi la rece.
dusim
- Jul.2015 Un hotel bun pentru tranzit şi foarte aproape de principalele obiective turistice. — scris în 03.08.15 de marian_buc din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Un hotel de tranzit — scris în 30.06.10 de CRY din SIGHISOARA - RECOMANDĂ