Precizez ca nu sunt o persoană pretențioasă si pentru a cincea oară în vacanță Bulgaria, dar asa ceva ca la acest hotel Astoria-Orel nu am intalnit.
Singurul plus la Orel, unde am fost cazați, a fost camera curata, se pare nou renovată, curătenie zilnică.
Mâncarea, ce să spun, nu aveai ce alege dar nu te ridicai chiar flămând de la masa, in restaurant atitudine polițienească din partea personalui (normal asa instruiti) nu puteai iesi cu un mar în mână sau o înghețată, se uitau la tine sa fii îmbrăcat adecvat, iti fac rau observatii inutile, parca erai la cerșit.
Plaja infecta, mizerie, asezata langa wc-uri, pana la mare aveai de mers, barul avea niste spalaturi de sucuri date de un îngamfat care te sfida, mai ales daca erai roman.
Evitati maxim Astoria-Orel.
Trimis de getodac in 18.08.18 23:13:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena; Nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (getodac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Orel Hotel (complex Astoria) , SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 92&ridAnt=88693
- Jul.2022 Dezamăgit total... nu recomand — scris în 17.08.22 de Catacc din TâRGU JIU - nu recomandă
- Aug.2018 O vacanta frumoasa dar cu multe minusuri si neplaceri — scris în 15.08.18 de Iulia1234 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2017 Impresie hotel Astoria Sunny Beach — scris în 26.08.17 de Georgiana gh* din CUZA VODă [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanta excelenta! — scris în 04.09.14 de Stoica Ramona din TARGOVISTE
- Jul.2014 Satisfacator, ca raport calitate-pret — scris în 09.02.15 de pink din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un hotel foarte slab, 'la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! ' — scris în 09.09.11 de yoshy262 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2011 Excelent!!! — scris în 04.07.11 de mathilda din CHISINAU - RECOMANDĂ