Pentru ca am avut parte de un sejur placut prima oara cand am fost cazati la acest hotel, am hotarat sa ne petrecem inca doua nopti aici pentru a dou oara. Si de data aceasta am adus si doi prieteni. Am fost placut surprinsa sa realizez ca hotelul a fost renovat si arata si mai bine decat in 2017.
Camera avea minibar (gol), fierbator cu pliculete de ceai, cafea. In camera se gasea si un mic ghid care te indruma cum poti ajunge cu transportul public in comun in central vechi sau la aeroport, precum si de unde poti procura bilete, ceea ce mi s-a parut foarte util.
Sala de mese de la etajul 1 a fost si ea renovata, iar micul dejun a ramas la fel de bun si variat - de la mezeluri, branzeturi, oua/omlete pana la cereale, fructe si chiar clatite/prajituri - toate proaspete in fiecare zi. Existau si variante pentru vegetarieni precum lapte de cocos sau soya.
Recomand acest hotel, precum si orasul Praga 100%.
Trimis de lovetotravel in 16.06.19 15:21:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CEHIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lovetotravel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jun.2023 Un sejur placut la Orea Piramide — scris în 17.06.23 de Luculescu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Sejur placut la Hotel Orea Pyramida — scris în 14.05.17 de lovetotravel din BRASOV - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Orea Hotel Pyramida – O alegere bună — scris în 29.01.15 de DepartureGate7 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Raport calitate / pret - bun — scris în 12.08.13 de adrian_28_1977 din IASI - RECOMANDĂ