Am plecat in aceasta vacanta, plina de nervi. De la agentie ne-au repartizat la hotelul Orea Eleni.
Cind am citit feedback-urile, am intrat in depresie. Nu mai puteam renunta, fiindca nu au vrut sa ne restituie banii alocati sejurului... asa ca, mi-am zis :"ce va fi, va"fi! "Cind am ajuns la hotel - surpriza! Primire ok.
Spre deosebire de ceea ce citisem, era curatenie, nu erau gindaci, nu era mobilier stricat... Nu v-am spus ca am plecat de acasa inarmata cu otrava de gindaci, dezinfectant, pastile ptr tintari, etc...
Ce-i drept, acel domn V., nu debordeaza de amabilitate... dar... noi nu ne-am dus acolo sa socializam cu el... In schimb, personalul era amabil (nu vorbesc limba romana (dar inteleg), nici engleza.
Mincarea a fost foarte buna atit la micul dejun cit si la cina. Bucatarul lor chiar isi merita laudele.
Am facut excursii la SKIATOS, la EDESA, la POZAR prin agentia [...]. Are cele mai mici preturi si ghizi extrem de atenti cu turistii. Citeam despre o agentie [...]. Va dau un exemplu :la [...], excursia la Skiatos a fost 20 euro, iar la cpt. Kostas (...) era 30 euro... aceleasi petreceri... noi am facut croaziera cu vaporul PEGASUS CRUISES. Capitanul -super! Amabil, atent, facea glume decente...
In katerini am gasit taverna La Struga, patronata de un roman. V-o recomandam! Mincare buna, preturi ok, servire ok. Patronul intreaba fiecare client daca se simte bine, daca este bine servit... Ce bine ar fi daca si tara s-ar purta asa cei din comert si nu numai!!!...
Revenind: desertul era din partea casei:in fiecare zi altceva:inghetata, clatite, fructe... cu 5 euro/persoana se maninca bine. daca vreti fructe de mare proaspete si bine gatite, puteti incerca la localul Mistral. Cred ca nu veti regreta. Noi sigur nu suntem dezamagiti. Aici am avut parte de aceeasi atentie, bun simt, pe care l-am intalnit si la taverna La Stuga.
La plaja, am stat pe sezlongurile terasei ESCAPE. Cu 3 euro (acesti 3 euro fiind alocati unei bericele, unui capucino-trebuie facuta consumatie), poti sa stai toata ziua!!! Daca rezisti Soarelui... Aici, la fel :servire excelenta! Fata care se ocupa de noi, s-a straduit sa invete citeva cuvinte in romana. A fost draguta! Cei drept, sunt multi vorbitori de limba romana acolo! la taverne se gasesc afisate si meniuri in limba romana.
Ar fi multe de povestit... dar, sper ca aceasta recenzie sa va ajute!
Trimis de frantisor in 04.09.15 21:36:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (frantisor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.26885400 N, 22.59661900 E - neconfirmate încă
@frantisor: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
=
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=4797
=
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
=
@frantisor, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".
S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).
În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).
Pentru corectitudine: Taverna se numeste Strouga (nu La Strouga) este in Paralia (nu in Katerini care este orasul de la 8 km), patronul este grec sadea, parte din ospatari si bucatarul sunt romani.
Localul nu se numeste Mistral, acela este Hotelul.
In rest bine ca v-ati simtit bine.
buna
ma intereseaza daca ati fost cu [***] in paralia katerini?
multumesc
@ionescumircea:
@ionescumircea:
Buna!
Pentru a-ti da un raspuns elocvent trebuie sa imi spui [prin mesaj privat, cum a recomandat WM mai sus!] numele agentiei de turism. Nu apare in mesajul tau...
- Aug.2019 Nu optati pentru demipensiune la Orea Eleni — scris în 19.08.19 de alll3ksa* din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Orea Eleni... Palace Hotel? — scris în 22.08.19 de aldebaran din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Orea Eleni Paralia - o mare dezamagire — scris în 16.09.18 de dana89 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Nu recomand (daca vrei poti sa verifici) — scris în 04.07.18 de dan.b din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2017 Orea Eleni 3* - o mare dezamagire, o vacanta esuată — scris în 15.09.17 de Nuvoiuita* din DOLJ - nu recomandă
- Aug.2016 Alarma: toxinfectie alimentara, sejur internat in spitalul din Grecia!!! — scris în 20.08.16 de Cristi Manzat din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2016 Mediocru — scris în 09.08.16 de florian1975 din RM VALCEA - nu recomandă