Salut pe toti care au scris review-uri pe aici si pe cei care au denigrat locatia si pe cei care au laudat-o.
Doar ce am venit din Paralia unde am fost cazata la Hotel Orea Eleni. Am cumparat pachetul de servicii de la o agentie revanzatoare a agentiei din Bucuresti. Intamplarea a facut ca am intrat pe acest site dupa ce am platit, ceea ce m-a facut sa fiu putin nelinistita vis-à-vis de ce o sa gasesc la fata locului.
Slava Domnului ca review-urile denigrante nu s-au adeverit. Ce mi sa spus de la agentie, asa a fost si in realitate. Cand am ajuns a trebuit sa asteptam vreo ora sa primim camerele dar am inteles de la reprezentanta agentiei de acolo ca hotelul a fost plin pana sambata cand am ajuns noi si a trebuit sa asteptam sa se faca curatenie in camera.
Tot atunci am aflat ca in ziua plecarii noastre va trebui ca si noi sa eliberam camerele cel tarziu la ora 10 pentru a fi pregatite pentru grupul urmator. Ne place nu ne place asta este si pana la urma e logic. Bine ca am avut unde sa lasam bagaje si grup sanitar la dispozitie, nu ca altii pe care i-am vazut in parcarea de la port care asteptau autocarul pazind bagajele. A fost bine per total, am mers si in niste excursii, doar vremea nu a prea fost de partea noastra. Mancarea la hotel a fost Ok, nici ca la turci dar nici mizerie cum au scris unii. La 65 euro mic dejun si cina cu bufet la dispozitie a fost bine si mi-a placut ca se implica si patronii in pregatirea si servirea mesei.
Intr-o seara a fost curentul electric oprit si am stat in holul hotelului cu patrona
si fata de la agentie pana pe la 1 noaptea si ne-a facut sa ne simtim bine, ba chiar a scos o sticla cu bautura ceva gen uzo si ne-a servit. Nu ne-a cerut bani pentru asta.
Singura neplacere de la acest hotel a fost galagia facuta de un grup de romani veniti cu copii mici care urlau prin hotel si pe terasa de ziceai ca sunt in padure si cand li s-a facut observatie au replicat ca nu sunt la sanatoriu ci sunt in concediu si vor sa se simta bine… No comment
Nu stiu daca mai revenim pentru ca vrem sa vedem si alte locuri, dar sincer recomand aceasta locatie.
Trimis de mikaescu in 22.05.12 14:16:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: insule
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mikaescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.26885400 N, 22.59661900 E - neconfirmate încă
@mikaescu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
La Paralia Katerinii sunt multi turisti romani asa ca inteleg de ce oamenii isi pazesc bagajele la plecare!):
Eu am fost intr-un concediu la Leptokaria, (nu departe de Katerinii) si la plecare nu stiam unde sa las bagajele cateva ore. De la receptia hotelului unde am fost cazat am fost indrumat intr-o cladire dependinta a hotelului, un fel de garaj sau debara. Acolo ar fi avut acces oricine care intra in incinta hotelului, si cand am spus asta la receptie, ei efectiv nu au inteles de ce imi fac eu probleme, nici nu se gandeau ca cineva ar putea lua de acolo ceva. M-am bazat pe ce spun ei si totul a fost OK.
Intradeva, mancarea nu arata rau in poze!
- Aug.2019 Nu optati pentru demipensiune la Orea Eleni — scris în 19.08.19 de alll3ksa* din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Orea Eleni... Palace Hotel? — scris în 22.08.19 de aldebaran din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Orea Eleni Paralia - o mare dezamagire — scris în 16.09.18 de dana89 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Nu recomand (daca vrei poti sa verifici) — scris în 04.07.18 de dan.b din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2017 Orea Eleni 3* - o mare dezamagire, o vacanta esuată — scris în 15.09.17 de Nuvoiuita* din DOLJ - nu recomandă
- Aug.2016 Alarma: toxinfectie alimentara, sejur internat in spitalul din Grecia!!! — scris în 20.08.16 de Cristi Manzat din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2016 Mediocru — scris în 09.08.16 de florian1975 din RM VALCEA - nu recomandă