RĂU
Nesatisfacator
Abia m-am întors din concediu
Am cumpărat biletele pentru acest hotel deoarece era doar pentru adulți
Aveam nevoie de putina liniște
Cum am ajuns am fost cazați imediat destul de mare camera dar fără balcon, deși nu am luat-o pe cea mai ieftină
Mobila este recondiționată, acceptabilă, camera destul de drăguță
In minibar doar sucuri și apă care se completează zilnic
Mâncarea este destul de variată, dar se repeta zilnic, nu o să găsiți o vita sau oaie la grătar, doar mâncare gătită cu carne cu de vita și cozi de bou fierte
La capitolul deserturi sunt ok, mai bune decât la alte hoteluri
Nu vă sfătuiesc să luați masa la terasa, durează cam o oră până va aduce comanda
Personalul este indolent in momentul in care afla că ești român și nu rus
Și surpriza multi copii, unii dintre ei cred că au lipsit la lecțiile de bun simț au senzația că dacă sunt ruși le este permis orice
Găsiți apa și sucuri in frigidere in tot resortul, dar cafea doar după ora 7 și nu aveți nici cafetiera in cameră
Cât despre băuturi de import doar conta cost
La plecare după ce predați bagajul vi se taie brățară albastra și vi se pune alta galbena
Nu mai puteți consuma de la bar alcool, nici măcar o bere
In bazar datorita rușilor preturile sunt enorme
Trimis de ux134293 in 10.06.24 20:44:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux134293); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.60906550 N, 30.55801100 E - neconfirmate încă
@ux134293: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux134293 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa „datele tehnice” lipsă — nr. nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
- Jun.2017 Un hotel destul de ok — scris în 25.06.17 de stefanvic din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Resort de 5* — scris în 22.08.16 de Alinusha din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2007 Nu ma mai intorc aici — scris în 24.01.08 de alinviola din TIMISOARA - RECOMANDĂ