În Tunisia pe urmele lui Hanibal
din cele 8 zile 3 zile pline le-am petrecut in statiunea Yasmine Hammamet... magazine, plaja, mare, Medina din hammamet... amintiri, maruntiusuri, poze, plaja, baie in mare sau piscina.
Restrictiile pandemice constau in prezentarea dovezii vaccinarii sau a unui test PCR, purtarea mastii in spatii inchise si interdictia de circulatie de la ora 21 la ora 5
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
locatie pusti la data vizitei urmare interdictiei de circulatie.
În Tunisia se intra numai aerian curse charter... de aici si lipsa de turisti si aspectul dezolant al statiunii
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
plaja, desert un parc de distractii in„Medina"
Trimis de viorelgeorgescu in 22.06.21 16:29:09
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (viorelgeorgescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "'Opționale' din Hammamet & Yasmine-Hammamet, HAMMAMET" (deja existentă pe sait)
Publicat fără votul site-ului - se poate vota odar simbolic +/-1PMA
Buna ziua, daca ne puteti spune la ce hotel ati stat, conditii, mancare si cum ati comunicat cu cei dragi in tara (ati cumparat cartela locala cu internet sau ati avut roaming activat din tara) ! Multumesc pt intelegere!
- May.2024 La plimbare prin Hammamet — scris în 07.08.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Yasemine-Hammamet si excursia in Sahara — scris în 13.06.23 de mihais68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Turist in pandemie — pe cont propriu la Hammamet si Sousse cu taxiul — scris în 22.06.21 de viorelgeorgescu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Excursie Sahara, Kairauan + Tunis-Carthage — scris în 22.10.19 de DStefa din TIMIşOARA - RECOMANDĂ