EXCELENT
Turist in pandemie — pe cont propriu la Hammamet si Sousse cu taxiul
Cum o parte din grupul de romani cazat la hotel au ales sa plece in „desert" am ramas sa ne pierdem vremea prin locuri apropiate si locuite, asa ca am luat un taxi (deja facusem 2 curse cu el) si m-am hotarat sa mai merg o data la Hammamet old si la Sousse un alt guvernorat la cca 80 km, un oras mai mare, al treile din Tunisia.
Pozele vor spune mai mult...
Trimis de viorelgeorgescu in 22.06.21 15:34:32
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (viorelgeorgescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "'Opționale' din Hammamet & Yasmine-Hammamet, HAMMAMET" (deja existentă pe sait)
Așteptăm pozele mai sus-pomenite...
@viorelgeorgescu:
”Cum o parte din grupul de romani cazat la hotel au ales sa plece in „desert" am ramas sa ne pierdem vremea prin locuri apropiate si locuite
Ciudat, tare ciudat...
Din pozele postate de tine pe Facebook puteam să jur că am văzut şi unele din excursia de două zile în Sahara. Dar poate că mă înşel eu...
@nicole33: daca spun ca nu am fost in Sahara inseamna ca asa este... pozele au data... probabil ati vazut ceva poze cu drumul spre Sousse facut cu masina... in 80 de km sunt si zone aride... Asa ca nu mai JURATI ca e aiurea... poate nu vedeti bine?? sau poate v-ati uitat la alte poze... ?
- May.2024 La plimbare prin Hammamet — scris în 07.08.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Yasemine-Hammamet si excursia in Sahara — scris în 13.06.23 de mihais68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 În Tunisia pe urmele lui Hanibal — scris în 22.06.21 de viorelgeorgescu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Excursie Sahara, Kairauan + Tunis-Carthage — scris în 22.10.19 de DStefa din TIMIşOARA - RECOMANDĂ