Conditiile oferite la Oekotel Salzburg sunt foarte bune, tinand cont de raportul oferta/pret (2 pers-44 euro pe zi, cu mic dejun ) cu exceptia caldurii din camera care nu vrea sa urce nici macar la cererea adresata la receptie. In plus nu se ofera decat un pled de persoana. Ca urmare nu am curajul sa fac dus pentru ca e prea frig si nu am chef sa racesc aici.
Nu ma plang de faptul ca nu prea sunt antifonate incaperile si tot ceea ce vorbesc vecinii se aude, pentru ca nu e frumos.
Merita sa veniti aici oricand, insa, dupa parerea mea, pe timp de iarna, e obligatoriu sa aveti un radiator in portabagajul masinii.
Trimis de ondoco in 15.12.11 22:48:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Tirol, Voralberg, Salzburg
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ondoco); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Camera dubla pusa la dispozitie are un pat dublu si o canapea si este destul de spatioasa. Nu am vazut calorifere, era cam frig si nu sunt paturi suplimentare. Micul dejun este in regula. Recomand hotelul datorita pretului bun.
@ARA: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii sa contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinatii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Oct.2012 Oekotel 23 Salzburg — scris în 04.11.12 de ARA din TIMIşOARA - RECOMANDĂ