Dupa o plimbare in centrul Kecskemet-ului si dupa ce am savurat un langos foarte bun am pornit spre Lajosmizse, o localitate situata la 22 km de Kecskemet.
Aici se afla ferma Tanyacsarda. In mijlocul drumului ne astepta un csikos calare pe cal si plesnind din bici care apoi a mers in fata masinii pana am ajuns la ferma.
La sosire am fost serviti cu pogace si palinka de caise (foarte bune).
Apoi am facut un tur al fermei intr-o caruta trasa de 4 cai rasa Lipitani.
Dupa aceasta plimbare a urmat spectacolul cu cai dat de acesti faimosi calareti numiti csikos.
Cel mai impresionant a fost csikos-ul care a calarit in picioare pe 5 cai. El a intrat in Cartea Recordurilor facand acelasi lucru cu 16 cai.
Dupa spectacol am fost invitati sa luam masa care a fost foarte copioasa si delicioasa si acompaniata de muzica gipsy.
Ferma este minunata pentru a petrece o zi placuta in Puszta ungara.
Trimis de Alisia in 22.08.11 23:29:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Budapesta, Szeged, Mako, Visegrad, Esztergom, Godollo, Kubekhaza
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alisia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alisia: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jul.2014 Art Nouveau în centrul oraşului Kecskemet — scris în 30.11.14 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ