Am ajuns seara si doar am innoptat fiind in drum spre Viena insa am ramas placut imprensionat de acest hotel. Raport calitate pret bun. Aproape de centru, camere mari, confortabile, curatenia e ok.
Este un hotel modern pe malul Tisei, personalul foarte amabil bun cunoscator de limbi straine. Hotelul are jacuzzi si sauna pe care insa nu le-am folosit deci nu va pot da mai multe detalii despre ele.
Sa trecem si la partile negative: unele mochete sunt putin uzate ca sa ma exprim frumos. Televizorul desi iti ureaza un bun venit personalizat (iti spune bine ai venit domnule x-ulescu la novotel szeged) in propria limba este contra cost ceea ce pentru un hotel de 4 stele mi se pare ciudat.
Micul dejun desi foarte bun si diversificat costa 13 euro de persoana.
Eu nu am avut nici balcon, insa sunt camere cu balcon.
Trimis de bogdanfifa in 22.05.12 01:04:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdanfifa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.25624660 N, 20.15609010 E - neconfirmate încă
Banuiesc ca acest hotel se afla in Szeged, pentru ca in review nu ai specificat, iar daca trebuia sa deduc de la categoria unde l-ai incadrat(Szeged-Mako), puteam sa-mi imaginez ca poate fi si-n orasul Mako.
Doar ca prin Mako trece Muresul, nu Tisa, dar asta nu stiu multi
@georgiana: Intr-adevar hotelul este in Szeged. Am scris ca este un hotel aproape de centru dar am uitat sa specific ca de centrul Szeged-ului. Ma gandeam ca sunt la zona buna dar am incadrat eu gresit
@georgiana: defapt era o categorie cu acest hotel si eu doar am dat un review in orice caz este o remarca ok cea facuta de tine pentru cei care vor sa treaca prin Szeged
@georgiana: Am actualizat denumirea sectiunii, astfel incat sa cuprinda in clar si orasul unde se afla hotelul. Dar pentru cei interesati cu adevarat de amplasarea acestuia, pozitionarea sa pe harta interactiva cred ca era suficienta spre a se edifica. Ori site-ul oficial, aflat si acesta, deja, pe pagina tehnica.
webmaster,
Ti se pare mai usor sa dai 20 de clik-uri?
Unii intra pe site si prefera varianta cea mai rapida si cea mai simpla, nu sa dea n-spe click-uri!
Eu am facut o observatie, pentru ca pur si simplu am citit review-ul si nu am inteles in ce oras este, lucru cel mai important, din punctul meu de vedere!
- May.2023 Recomand cu incredere — scris în 17.06.23 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un sejur perfect — scris în 03.10.21 de ceasornicarul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Pe malul Tisei — scris în 14.12.19 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Novotel-Szeged o oaza de liniste si de bun gust — scris în 27.03.12 de kukikuki din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Ne-am odihnit la Novotel — scris în 07.09.09 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2003 Pe malul Tisei, bun pentru tranzit sau turism — scris în 02.04.08 de abancor din BUCUREşTI - RECOMANDĂ