Nostos Hotel-Lefkada: curatenie exemplara, masa indestulatoare = sejur reusit
Am ajuns in sfarsit anul acesta in Lefkada. Incercand sa fiu si aproape de o zona mai agitata seara si chiar noaptea, dar si cu preturi bune, am ales in final Hotel Nostos din Perigiali. De mentionat ca de aici si pana in animatul Nidri, era o plimbare de 15-20 minute, pe care o faceam aproape in fiecare seara.
Hotelul Nostos este un hotel ce apartine unor rude a unei familii de greci, care au trait mult timp in Romania (in una din seri chiar au venit la hotel si am stat de vorba mai mult). Hotelul are 3 nivele, peste 25 de camere, insa ce m-a impresionat in primul rand a fost curatenie. Se facea curatenie zilnic, se schimbau prosoapele de cate ori era nevoie si se inlocuiau consumabilele de la baie de cate ori era cazul. Am avut mic dejun inclus, stil bufet suedez, destul de variat pentru micul dejun din Grecia (ceai, cafea, lapte, cereale, unt, gem, miere, paine, crenvursti, omleta, chec, pateuri, branza, sunca presata, suc)
Camera relativ micuta, insa am stat 3 adulti si am avut suficient loc. balconul micut cu masa si doua scaune, cu vedere spre mare, iar la usa avea perdea de tantari cu megnet, chiar daca nu am vazut picior de tantar. Baia micuta si ea, cu dus si perdea la dus
Administratorii foarte amabili, el stia mai putin engleza, ea mai mult. (inainte de a pleca aveam nevoie de o siguranta electrica perntru autoturism, a mers el la o statie peco la cativa km si mi-a cumparat, nu a vrut sa ia nici bani pe ea, nu era mult insa gestul...)
Noi mergeam de regula in fiecare zi la alta plaja (Ligia,Vasiliki,Kathisma,etc), dar in jumatatile de zi cand nu mergeam la alta plaja, traversam strada si trecand printr-o gradina ajungeam la plaja (70-100 m), unde era si o taverna, iar sezlongurile si umbrelele erau gratis, daca luai ceva de la taverna (Mithos=2,8 euro, frape-2 euro, fresch de portocale-2,8 euro)
Intr-un cuvant ne-am simtit foarte bine in acest hotel.
Trimis de Aristiti in 07.09.16 13:40:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos (Potos, Golden Beach, Limenas) Paralia Katerini (Orea Eleni), Halkidiki (Nikiti), Corfu (Kavos),Korinos(hotel Thermaikos)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aristiti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele lamuritoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.
@Aristiti: Cu multa placere. O sa revin cu un review cu plajele vizitate.
@webmasterX: Locatia corecta a hotelului este la nr. 2, nu cum apare cu rosu la nr. 1. De la strada principala, este primul hotel pe dreapta (mai este o vila pe dreapta dar care nu figureaza pe harta dumneavoastra.
@Aristiti: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=19368.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
@webmaster26: 38.718894,20.721016
@Aristiti: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.
- Jun.2023 Superb — scris în 27.06.23 de ux129477 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Lefkada hotel Nostos — scris în 07.10.16 de alexandru25 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Hotel Nostos - Perigiali - Lefkada — scris în 10.09.16 de AncaGB din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Nostos — scris în 22.10.16 de dan sorin din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O alegere superinspirata — scris în 04.07.16 de mircea rpd din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Impresionanta Lefkada, cazare deosebita — scris în 19.09.15 de emylut din BUCURESTI - RECOMANDĂ