Sunt de acord cu ce a scris presario in review-ul lui. Chiar este o varianta ieftina de cazare.
Noi am fost in octombrie 2009 acolo si am stat 7 nopti cazati intr-un apartament 2 familii.
Ne-a costat cam 120 lei de familie pe noapte.
Apartamentul are un living, bucataria si baia la parter iar la etaj 2 camere si 1 baie.
Pe langa ce a mai scris presario eu as mai adauga cate ceva.
Noi ne-am facut rezervarea telefonic si am achitat un avans.
Proprietara a venit cand ne-am cazat si cand am plecat. In rest nu am vazut-o deloc prin zona. Ea nu stia romana, dar nici noi nu stiam maghiara si totusi pana la urma ne-am inteles cum sa-i achitam cazarea.
Mi-a placut incalzirea prin pardoseala. Umblam desculti fara nici o problema.
Bucataria este dotata cu aproape de toate. Ma refer la tigaie, oale, farfurii, tacamuri, castroane, cuptor cu microunde, etc.
Produse de curatat sunt la ambele bai si la bucatarie, inclusiv sapun lichid, hartie igienica.
Ce nu mi-a placut, dar asta doar din punct de vedere siguranta pentru copii este faptul ca scarile erau cam greu de coborat fiind oarecum abrupte. Nu am lasat copii sa se joace pe scari si am rezolvat aceasta problema.
Oraselul ne-a placut, este mic si cochet.
Din pacate despre baza termala care are si piscine acoperite si strand nu va pot spune nimic pentru ca nu am fost. Copilul nostru a facut conjunctivita si medicul oftalmolog de acolo din Gyula ne-a recomandat sa nu mergem la piscina.
Dar ne-am odihnit si am vizitat imprejurimile (Bekescaba, Budapesta)
Speram cand vom mai reveni sa putem intra si la baza termala.
Trimis de ttogabi in 11.03.10 19:07:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Bekescaba, Budapesta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ttogabi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2009 O varinta foarte buna de cazare in Gyula — scris în 28.01.10 de presario din ORADEA - RECOMANDĂ